Baltijas Junioru čempionāta uzvarētāji – LATVIJA ! ! !

No Tags | Jaunumi | Baltijas Junioru čempionāta uzvarētāji – LATVIJA ! ! ! nav komentāru

 

Aizvadītajā nedēļas nogalē (17.-19.aprīlis) Kērlinga hallē notika pirmais Baltijas Junioru čempionāts, kuru organizēja Latvijas Kērlinga asociācija. Tajā sacentās komandas no Igaunijas, Latvijas un Lietuvas. Gan meiteņu, gan puišu konkurencē par uzvarētājiem kļuva Latvijas pārstāvētās komandas!

Meiteņu konkurencē Ventspils kērlinga kluba komanda Santas Blumbergas vadībā, kas finālā ar 6:4 pārspēja Igaunijas meiteņu izlasi. Savukārt bronzu ieguva otra Latvijas Ventspils kērlinga kluba komanda. Igaunijas meitenes atzina mūsu meiteņu pārākumu gan apļa turnīrā, gan finālā.
Puišu konkurencē ar 7:4 Talsu kērlinga kluba komanda Andra Bremaņa vadībā pārspēja Lietuvas izlasi. Arī mūsu puiši bija pārāki par konkurentiem gan apļa turnīrā, gan finālā. Savukārt bronzas spēlē Igaunijas puiši uzvarēja Ventspils kērlinga kluba komandu tikai ar 5:4.
Baltijas Junioru čempionāts tika rīkots pirmo reizi ar mērķi popularizēt kērlingu junioru un jauniešu vidū, veicinot kērlinga attīstību Baltijas valstīs. Čempionāta uzvarētāji vienlaicīgi kļuva arī par Latvijas čempioniem.
APSVEICAM visu medaļu ieguvējus, bet jo īpaši mūsu meitenes – Santu Blumbergu, Madaru Bremani, Helmu Gerdu Bidiņu, Tīnu Siliņu un Evelīnu Baroni, un mūsu puišus – Andri Bremani, Jāni Bremani un Gundaru Bremani ! ! !

No Comments

Leave a comment