Riga International Curling Challenge uzvar apvienotā Latvijas komanda

No Tags | Jaunumi | Riga International Curling Challenge uzvar apvienotā Latvijas komanda nav komentāru

Par desmitā starptautiskā turnīra Riga International Curling Challenge uzvarētājām kļūst Latvijas divu komandu apvienība team LAT – Daina Barone, Katrīna Gaidule, Betija Gulbe un Sabīne Jeske – APSVEICAM!

Jubilejas turnīrs norisinājās no 27. līdz 29.septembrim kā allaž Kērlinga hallē Rīgā. Turnīrā piedalījās komandas no Latvijas, Lietuvas un Čehijas. Vispirms komandas tika sadalītas divās grupās, kur tika aizvadīts apļa turnīrs – katra komanda izspēlēja spēles pret katru grupas komandu. Pusfinālam kvalificējās divas labākās katras grupas komandas. Turnīrā neapturams kļuva ikdienā divu dažādu komandu dalībnieču apvienojums – team LAT. Daina Barone un Sabīne Jeske kopā ar Betiju Gulbi un Katrīnu Gaiduli apvienojās, lai uzspēlētu šajā turnīrā. Tas izrādījās ļoti veiksmīgs lēmums! Grupu spēlēs vien komanda no Lietuvas Kaunas CC spēja izrādīt pretestību. Pusfinālā Latvijas senioru izlases dāmas parādīja cīņas sparu un gandrīz līdz beigām turējās pretī. Savukārt fināla spēlē, rādot ļoti stabilu sniegumu, Latvijas komanda Dainas Barones vadībā pārliecinoši dominēja visas spēles gaitā pār Latvijas junioru izlasi un noslēdza turnīru ar vēlvienu uzvaru 9:3.

Uzvārētājkomandas dalībnieces Katrīnas Gaidules komentārs pēc turnīra: “Prieks par uzvaru turnīrā, kurā šādā sastāvā spēlējām pirmo reizi. Par spīti tam ātri adaptējāmies viena otrai un ledus apstākļiem. Centāmies izbaudīt katru spēli un turnīra atmosfēru, kas, manuprāt, arī palīdzēja sasniegt labo rezultātu. Paldies organizatoriem par lielisku turnīru.

Dainas Barones komentārs pēc turnīra: “Šis bija jau 10-tais Riga International Curling Challenge turnīrs Rīgā, pulcējot gana kuplu komandu skaitu – kopā 8. Komandas demonstrēja labu meistarības līmeni, radot interesantas cīņas ar daudz spraigiem un dinamiskiem momentiem. Atmosfēra gan uz ledus, gan ārpus bija draudzīga, sportiska un pacilāta, par to bija parūpējušies organizatori turnīra jubilejas sacensībās. Mūsu komandai, kas sanāca kopā, lai uzspēlētu savam priekam, turnīrs izvērtās veiksmīgs, jo parādījām labu un stabilu rezultātu, ierindojoties turnīra tabulā pirmajā vietā. Paldies komandas meitenēm par patīkami pavadīto laiku kopā uz ledus un organizatoriem par lieliski noorganizēto turnīru un cerams uz tikšanos nākamgad.

Spēlē par trešo vietu mūsu senioru dāmām pietrūka spēka un uzvaru spēlē ar 10:2 svinēja komanda no Čehijas Lenkas Hronovas vadībā. Pēc turnīra Lenkas Hronovas komentārs: “Esam priecīgas būt daļa no šī gada turnīra Riga International Curling Challenge. Piedalījāmies pirmo reizi šajā turnīrā, bet noteikti ne pēdējo. Ledus apstākļi bija lieliski un visas organizatoru komandas pieliktās pūles bija pārsteidzošas – viņiem bija atbilde vai risinājums visam. Turnīrs bija labi noorganizēts, informācija bija visu laiku un mums bija patiešām lielisks laiks Rīgā!

Turnīru atbalsta Rīgas valstspilsētas pašvaldība, SIA “Kērlinga halle” un BABE Laboratorios.
Turnīra mājas lapa : http://www.kerlingahalle.lv/ricc
Sporta klubs “OB”

No Comments

Leave a comment