Latvijai Pasaules kērlinga čempionāts jauktajām komandām noslēdzies

No Tags | Jaunumi | Latvijai Pasaules kērlinga čempionāts jauktajām komandām noslēdzies nav komentāru

Pasaules kērlinga čempionāta jauktajām komandām pēdējo spēli mūsu komanda aizvadīja pret Čehijas komandu. Lai gan pēcspēles rezultāts nepielūdzams – zaudējums 3:7, šī noteikti bija vislabākā čempionāta spēle un arī Čehijas izlase atzina pēc spēles, ka šoreiz pelnījuši uzvaru bija mūsējie. Spēles sākums bija līdzīgs. Ceturtajā endā čehiem izdevās izrauties vadībā ar +3, bet mūsu komanda, pacietīgi turoties pie enda plāna, sadeldēja starpību līdz minimumam. Pēdējais ends veidojās ļoti cerīgi ar iespēju mūsu kērlingistiem iegūt pat vairāk kā 2 no nepieciešamajiem punktiem, bet čehu skips nevainojami izpildīja savus metienus un paglāba komandu no zaudējuma.
Latvija Pasaules kērlinga čempionātu jauktajām komandām noslēdz 31.vietā ar negatīvu bilanci – 2 uzvaras un 5 zaudējumi. Latviju šogad pārstāvēja gados jauna komanda ar diviem debitantiem Pasaules čempionātā. Meitenēm šī noteikti bija lieliska pieredze pirms došanās uz Eiropas čempionātu, savukārt čaļiem iespējams motivātors atdzīvināt savu pirms diviem gadiem izjukušo komandu un pacīnīties par čempiona titulu Latvijas kērlinga čempionātā vīriešiem.
Spēļu laiki pēc Latvijas laika:
12. oktobris pret Angliju – 5:3
13. oktobris pret Kanādu – 1:19
14. oktobris pret Turciju – 6:7
15. oktobris pret Filipīnām – 13:2
16. oktobris pret Jaunzēlandi – 3:9
16. oktobris pret Ungāriju – 3:9
17. oktobris pret Čehiju – 3:7
Spēles tiešraidē var vērot: Curling Channel
Agate Regža un Dārta Regža Pasaules čempionātā piedalās ar Rīgas valstspilsētas atbalstu. Komandu atbalsta BalticGifts, ETNO Designs, Vinnis un Pophouse.
Foto: Evita Regža
 
Evita Regža

No Comments

Leave a comment