P.Rožkova un A.Lasmans piedalās turnīrā Skotijā

No Tags | Jaunumi | P.Rožkova un A.Lasmans piedalās turnīrā Skotijā nav komentāru

No 18. līdz 20.oktobrim Skotijas pilsētā Edinburgā notiek starptautiskais ratiņkērlinga turnīrs jauktajiem pāriem British Curling Wheelchair Mixed Doubles 2024. Tajā piedalās 12 komandas no Skotijas, Kanādas, Šveices, Anglijas, Norvēģijas, Francijas un Itālijas. Komandas ir sadalītas 3 grupās. Latvija ielozēta vienā grupā ar Angliju, Šveici un Kanādu. Vispirms komandas aizvada grupu spēles, labākās divas komandas pēc apļa turnīra kvalificējas pusfinālam. Trešā līdz sestā vieta turpina cīņas ceturtdaļfinālā, bet pārējās izspēlē 7.-12.vietas spēles.

Mūsu komanda Poļina Rožkova un Agris Lasmans pēc spēļu pirmās dienas ir ar neitrālu bilanci. Pirmajā spēlē ratiņkērlingisti spēkiem mērojās ar Anglijas komandu. Spēles pirmā puse tika aizvadīta ar Latvijas komandas spiedienu 6:2 pēc ceturtā enda. Bet tad neveiksmju sērija noveda pie ekstra enda, kurā, izmantojot pēdējā metiena priekšrocības, uzvarēja Anglijas komanda.

Otrajā spēlē Poļina un Agris tikās ar komandu no Šveices. Šajā spēlē latvieši dominēja visas spēles garumā un noslēdza spēli ar uzvaru 8:5. Realizējot vislabāk pirmspēles precizitātes metienus, latviešu duets šobrīd pēc divām spēlēm ierindojas pirmajā vietā grupā.

Latvijas komandas sastāvs: Poļina Rožkova, Agris Lasmans, treneris Arnis Veidemanis.

Spēļu rezultāti: Wheelchair Mixed Doubles – Scottish Curling

Komandu atbalsta Latvijas Paralimpiskā komiteja un Vilbers.

Evita Regža


No Comments

Leave a comment