WCT Latvian Mixed Doubles Curling Cup jau nākamnedēļ!

No Tags | Jaunumi | WCT Latvian Mixed Doubles Curling Cup jau nākamnedēļ! nav komentāru

No 31.oktobra līdz 3.novembrim norisināsies starptautiskais turnīrs WCT Latvian Mixed Doubles Curling Cup, kas ir viens no World Curling Tour turnīru seriālu posmiem. Šī pēc kārtas būs jau 16.sezona, kad notiek turnīrs, un tas ir vecākais turnīrs pasaulē šajā disciplīnā. Šoreiz tajā piedalīsies 15 komandas no Latvijas, Lietuvas, Gruzijas, Ukrainas, Spānijas, Norvēģijas un Ungārijas.  Latvijas komandas piedalīsies ar šī brīža stiprākajām komandām. Uz ledus redzēsim čempionu Ansi Regžu, kas piedalīsies kopā ar Agati Regžu, kura nupat atgriezusies no Pasaules kērlinga čempionāta jauktajām komandām, Latvijas jauktā pāra izlasi Katrīnu Gaiduli un Robertu Reini Bunci un Latvijas čempionāta bronzas medaļu ieguvējus Sabīni Jeski un Arni Veidemani.

Visas komandas tiks sadalītas 3 grupās, kur aizvadīs apļa turnīru. Pēc tā katras grupas divas labākās komandas un divas labākās trešās komandas turpinās cīņu ceturtdaļfinālā. Bet atlikušās komandas aizvadīs vēl pa spēlei, lai noskaidrotu vietu kopvērtējumā.
Pagājušā reizē par turnīra uzvārētājiem kļuva duets no Japānas. Tā kā šoreiz viņi nepiedalās, tad 3.novembrī noskaidrosim jaunu turnīra uzvarētāju.
Spēles var vērot klātienē bezmaksas Kērlinga hallē Rīgā, Biķernieku ielā 121H.
Spēles tiks straumētas un rezultātiem līdzi var sekot turnīra mājas lapā: www.kerlingahalle.lv/lmdcc
Svētdienas spēles ar komentāriem latviešu valodā varēs vērot TV4, Kērlinga halles youtube kanālā un turnīra facebook lapā.
Turnīru atbalsta Rīgas valstspilsētas pašvaldība un SIA “Kērlinga halle”.
 
Foto: Roberts Blaubuks
Sporta klubs “OB”

No Comments

Leave a comment