Latvian Mixed Doubles Grand Prix uzvar ukraiņi

No Tags | Jaunumi | Latvian Mixed Doubles Grand Prix uzvar ukraiņi nav komentāru

15.septembrī norisinājās pirmais Latvian Mixed Doubles Grand Prix posms, kurā uzvaru visās 3 spēlēs un maksimālo punktu skaitu izcīnīja K.Yakumets un M.Pleskanka no Ukrainas.

Šajā posmā piedalījās komandas no Latvijas, Lietuvas un Ukrainas. Jau ierastajiem duetiem pievienojās no jauna izveidojusies komanda, apvienojoties Ilutai Lindei un Jānim Rēdliham. Savukārt otro reizi Latvian Mixed Doubles Grand Prix vēsturē startēja vectētiņš kopā ar mazmeitu, šoreiz Agate Regža un Ansis Regža.

Labāko četrniekā šoreiz tika divi ukraiņu dueti K.Yakumets / M.Pleskanka un T.Hlyvka / O.Hats un no Latvijas – S.Jeske / A.Veidemanis un Ag.Regža / An.Regža. Par pirmo vietu spēkiem mērojās K.Yakumets / M.Pleskanka pret Ag.Regža / An.Regža, savukārt par trešo –  T.Hlyvka / O.Hats un S.Jeske / A.Veidemanis.

Par pirmo vietu spēles pirmā daļa ritēja līdzīgi. Otrajā spēles daļā, nozogot divus endus pēc kārtas, ukraiņu duets pēc 5.enda ieguva 2.punktu pārsvaru. 7.endā Latvijas duets samazināja deficītu līdz minimumam un pēdējā endā izveidoja situāciju, lai varētu spēlēt ekstra endu. Taču ukraiņu kērlingistiem izdevās labs sist-rollēt metiens un ar mērinstrumenta palīdzību tika noskaidrots enda rezultāts par labu ukraiņiem. Spēles rezultāts 7:5.

Par trešo vietu spēles likteni izšķīra Sabīnes un Arņa veiksmīgi nospēlētais 4. un 6.ends, kur iegūti attiecīgi 4 un 5 punkti. Spēles rezultāts 10:9 par labu mūsu duetam.

1_posms_LMDGP_2024-25_Results

Nākamais posms notiks š.g. 6.oktobrī. Lai gan visas vietas pagaidām aizņemtas, tu vienmēr vari pieteikties gaidītāju sarakstā, jo dzīve vienmēr ievieš savas korekcijas. Vairāk informācijas atradīsi latviešu valodā šeit un angļu valodā šeit.

Latvian Mixed Doubles Grand Prix notiek ar Kērlinga halles atbalstu.

Sporta klubs OB

 


No Comments

Leave a comment