Noskaidroti Latvijas čempioni!

No Tags | Jaunumi | Noskaidroti Latvijas čempioni! nav komentāru

Šajā nedēļas nogalē tika noskaidroti Latvijas čempioni kērlingā vīriešu un sieviešu konkurencē: kungiem – komanda A41/ Gulbis (Ritvars Gulbis, Normunds Šaršūns, Artūrs Gerhards, Aivars Avotiņš, treneris – Roberts Krusts), bet dāmām – komanda NICOLL/ Regža (Evita Regža, Dace Regža, Sabīne Jeske, Jeļena Rudzīte, Anete Zābere, treneris – Ansis Regža).

Komanda A41/ Gulbis finālspēlē ar pārliecinošu uzvaru pār komandu TKK/ Veidemanis 9:5 izcīnīja čempionu titulu devīto reizi pēc kārtas. Spēlē par trešo vietu pārāki arī šoreiz izrādījās komanda HNĪ/ Trukšāns, kas ar 10:4 uzvarēja komandu SKOB/ Regža. Komanda HNĪ/ Trukšāns savā ilgajā pastāvēšanas laikā un pēc neskaitāmām uzvarām turnīros tika pie medaļas arī Latvijas čempionātā.

Kopvērtējums vīriešiem:

1. A41/ Gulbis
2. TKK/ Veidemanis
3. HNI/ Trukšāns
4. SK OB/ Regža
5. Junkers/ Smilga
6. RICC/ Gray
7. JKK/ Rēdlihs
8. JKK/ Bērziņš
Sieviešu konkurencē arī fināla spēlē pārāka bija komanda NICOLL/ Regža, kas ar 12:5 uzvarēja komandu LKK/ Mača. Komandai šis ir trešais čempionu tituls pēc kārtas. Cīņā par trešo vietu arī šoreiz stiprāka bija komanda LKK/ Linde, kas ar 8:7 uzvarēja komandu JKK/ Rudzīte.
Kopvērtējums sievietēm:

1. Nicoll/ Regža
2. LKK/ Mača
3. LKK/ Linde
4. JKK/ Rudzīte
5. RKK/ Kāpostiņa
6. JKK/ Trubačs-Boginska
7. TKK/ Bremane

APSVEICAM VISUS FINĀLTURNĪRA DALĪBNIEKUS, ĪPAŠI UZVARĒTĀJUS ! ! !

Latvijas čempioni izcīnījuši tiesības pārstāvēt valsti Eiropas kērlinga čempionātā, kas gada beigās no 20. līdz 28. novembrim notiks Esbjergā, Dānijā. Komanda A41/ Gulbis kā Latvijas izlase jau divas reizes ir izcīnījusi tiesības spēlēt Eiropas čempionāta A grupā un šī gada novembrī mēģinās to paveikt atkal. Savukārt komanda NICOLL/ Regža kā Latvijas izlase divas reizes jau ir pārstāvējusi valsti A grupā un saglabājusi vietu tajā, šogad uzdevums būs izcīnīt tiesības atgriezties A grupā.

LAI IZDODAS ! ! !

Attēli no Latvijas čempionāta sadaļā “Galerija”.

 


No Comments

Leave a comment