Memory Water pie mums hallē

No Tags | Jaunumi | Memory Water pie mums hallē nav komentāru

Kērlinga halle uzsāk jauna, veselīga, Latvijā ražota produkta tirdzniecību – minerālūdeni Memory Water. Pudeles pieejamas ar tilpumiem 0,75l un 1,5l.

MEMORY WATER ir Latvijā ražots dzeramais ūdens un tiek strukturēts ar Šveices un Vācijas zinātnieku izstrādātu 18 posmu strukturēšanas tehnoloģiju. Šī strukturēšanas tehnoloģija 2007. gadā Ženēvas inovāciju izstādē ir ieguvusi zelta medaļu.

Strukturēts ūdens dod cilvēkam vairāk dzīves enerģijas jeb bio-enerģijas, darba spējas, veselību. Lai pārliecinātos par produkta pozitīvo ietekmi uz cilvēku, veikts zinātnisks pētījums, kurā konstatēts, ka lietojot strukturētu ūdeni, izmantojot Memory Water™ tehnoloģiju, eksperimenta grupas vidējais dzīves enerģijas līmenis palielinās vairāk kā par 100% 90 dienu laikā. Dienā optimālais daudzums, kas būtu jāizdzer ir 1,5l ūdens.

Ūdens īpašības:

1. Palielina Bioenerģiju jeb dzīves enerģiju.

2. Ir nedaudz augstāks Ph līmenis, kā citiem ūdeņiem – Ph 7.7 (nedaudz sārmaināks, “mīksts” ūdens. Tas ir dabīgs stimulators. Atdzīvina organismu, uzlabo labsajūtu, veicina šūnu atjaunošanos. Šāds ūdens veicina augu augšanu, sēklu dīgšanu, uzlabo augu ziedēšanu, atdzīvina novītušus ziedus, dārzeņus un tml.).

3. Dabā šāds ūdens ir sastopams kā kalna avota ūdens, savukārt cilvēka ķermenī strukturēts ūdens ir atrodams starp veselajām šūnām.

4. Šī 18 posmu strukturēšanas tehnoloģija, rūpnīcas apstākļos simulē ceļu kā dabā ūdens no kalna virsotnes tek lejā līdz kalna avotam. Šajos 18 posmos ūdens tiek bagātināts ar skābekli, apstrādāts ar sudraba joniem, tiek simulēta augsta un zema spiediena ietekme, lai iznīcinātu vāji organizētas kaitīgās baktērijas utt.

Sīkāka informācija par minerālūdeni: http://www.memorywater.com

Dzīvojiet veselīgi!

memory_water_1-5lmemory_water_0-75l


No Comments

Leave a comment