Baltijas Junioru čempionāts 2015

No Tags | Jaunumi | Baltijas Junioru čempionāts 2015 nav komentāru

Šajā nedēļas nogalē Kērlinga hallē pirmo reizi notiks Baltijas junioru kērlinga čempionāts, kas vienlaicīgi būs arī Latvijas junioru kērlinga čempionāts. Čempionāta mērķis ir popularizēt kērlingu jauniešu vidū, veicinot kērlinga attīstību Baltijas valstīs.

Gan meiteņu, gan puišu konkurencē piedalīsies 4 komandas, kas aizvadīs viena apļa spēles. Izslēgšanas spēlēs tiksies grupu turnīra 1.-4. vieta un 2.-3. vieta, uzvarētājiem iekļūstot finālā un zaudētājiem cīnoties par 3. vietu.

Meiteņu konkurencē startēs viena Igaunijas komanda, divas Latvijas meiteņu komandas no Ventspils un viena Latvijas jauktā junioru komanda.  Puišu konkurencē sacentīsies 2 Latvijas komandas no Talsu un Ventspils kērlinga klubiem, kā arī pa vienai Igaunijas un Lietuvas komandai. Latvijas jauktā junioru komanda ir juniori, kas visas sezonas garumā ir nākuši reizi nedēļā un apguvuši kērlinga prasmes. Vēl līdz maija beigām ir iespēja ikvienam pievienoties uz Jauniešu apmācību, kas notiek Kērlinga hallē otrdienās no plkst.16.oo-17.30.

Spēļu grafiks ŠEIT

Lai uzvar stiprākais!

 


No Comments

Leave a comment