Darbdienu līgas 1.posms noslēdzies!

No Tags | Jaunumi | Darbdienu līgas 1.posms noslēdzies! nav komentāru

Darbdienu līgas 1.posms ir noslēdzies, ko organizēja Kērlinga halle sadarbībā ar Sporta klubu “OB”. Tajā kopā piedalījās 7 komandas, kas aizvadīja apļa turnīru, lai noskaidrotu uzvarētāju. Par katru uzvaru komanda nopelnīja 2 punktus, bet par neizšķirtu – 1 punktu.

Kopvērtējuma rezultāti:

  1. LYB – Latvijas senioru nacionālā izlase, komanda, kas aizvadīja bez zaudējumu sēriju – guva uzvaras visās spēlēs un ar komandu NICOLL/Regža spēlēja neizšķirti. Kopā nopelnīti 11 punkti.
  2. Rudzīšu kērlinga klubs – komanda piekāpās vienīgi posma uzvarētājiem un spēlēja neizšķirti ar komandu Maziņās. Tāpēc pelnīti 9 punkti.
  3. /4. NICOLL/Regža un Maziņās – abām komandām vienāds uzvaru un neizšķirtu skaits. Arī savstarpējā spēle beidzās ar neizšķirtu. Šī brīža sieviešu un junioru meiteņu nacionālā izlase. Nopelnīti 8 punkti.

5. JKK/J.Rēdlihs MIX – līdzīgās spēlēs ar citām komandām nopelnīti 4 punkti! Lai veicas Latvijas čempionātā Jauktām komandām!

6. JKK/J.Rēdlihs – pēc Ventspils kausa izcīnīšanas augusta beigās šoreiz tik labi negāja. Atzinība Jānim Rēdliham par uzņēmību un entuziasmu, iesaistot divas komandas!

7. Respect – malači meitenes, ka izturējāt līdz galam, neskatoties uz visām ķibelēm! Gaidām Jūs atpakaļ uz ledus!

 

Sveiciens no turnīra uzvarētāja komandas LYB skipa Anša Regžas: “Paldies Kērlinga hallei, ka tika izveidots jauna veida turnīrs Latvijā, kas deva iespēju komandām gūt spēļu praksi. Paldies pretiniekiem par interesantajām spēlēm un jauko atmosfēru gan spēlēs, gan pēc tām. Mūsuprāt, šī ir laba iespēja praktizēt īpaši no jauna izveidotām komandām un komandām, kuru mērķis nav dalība Eiropas čempionātos.”

 

Visiem turnīra dalībniekiem balvas no Kērlinga halles, Stenders un ISOSTAR!

Lai veiksmīgs sezonas turpinājums un tiekamies uz ledus!


No Comments

Leave a comment