Lietuvu pārstāvēs atkal T-RINK

No Tags | Jaunumi | Lietuvu pārstāvēs atkal T-RINK nav komentāru

No š.g. 10. līdz 13.martam Kērlinga hallē notika Lietuvas čempionāts, kurā piedalījās 4 vīriešu un 4 sieviešu komandas. Lietuva šobrīd ir vienīgā no Baltijas valstīm, kurai nav specializēta kērlinga halle, tāpēc čempionāts tiek norisinās Rīgā. Komandas aizvadīja 2 apļu turnīru, pēc kura 1. un 2. labākā komanda spēlēja finālā par 1.vietu, bet 3. un 4.komanda noskaidroja 3.vietas ieguvēju.

Vīriešu konkurencē par pirmo vietu cīnījās šī brīža čempioni T-RINK, kas pabeidza apļu turnīru ar 5 uzvarām, un DeArch-Polido, kas apļu turnīrā guva 3 uzvaras. Ar 8:3 T-RINK jau 8 endos parādīja, ka vismaz šobrīd viņi ir un paliek Lietuvas stiprākā vīriešu komanda. Pelnīta 1.vieta un ceļazīme uz Eiropas čempionātu.

Par 3.vietu cīnījās komanda Iceproof un Lietuvas puišu junioru komanda. Abas komandas apļu turnīrā ieguva 2 uzvaras sešās spēlēs. Finālspēlē pārāka izrādījās Iceproof, kas sīvā cīņā ar 5:4 uzvarēja junioru komandu, un ieguva 3.vietu.

Sieviešu konkurencē par pirmo vietu spēlēja komanda SKIPAS ar pieredzējušo Virginija Paulauskaite priekšgalā, kas apļu turnīrā piedzīvoja tikai vienu zaudējumu, un komanda ICY HEADS, kas spēja gūt 3 uzvaras. Nepārspējama palika komanda SKIPAS, kas 8 endos ar 9:1 sagrāva savas pretinieces.

Par 3.vietu cīnījās Sieviešu senioru komanda, kas apļa turnīrā izcīnīja 3 uzvaras sešās spēlēs, un komanda NS, kas guva tikai vienu uzvaru. Pie otras uzvaras un 3.vietas tika tomēr komanda NS, kas finālspēlē ar 9:3 uzvarēja Sieviešu senioru komandu SLYDIS.

Abi čempioni reizē ar čempiona titula izcīnīšanu tāpat kā Latvijā iegūst tiesības pārstāvēt valsti Eiropas čempionātā. Vīriešu izlasei pagājušā gadā izdevās parādīt ļoti labu sniegumu. Savukārt sievietes vairākus gadus nepiedalās Eiropas čempionātā. Vai šogad atkal redzēsim Lietuvas sieviešu izlasi uz Eiropas čempionāta ledus – to rādīs laiks!


No Comments

Leave a comment