Sākas Pasaules čempionāts vīriešu konkurencē

No Tags | Jaunumi | Sākas Pasaules čempionāts vīriešu konkurencē nav komentāru

Pasaules kērlinga čempionāts vīriešu konkurencē notiks no š.g. 2. līdz 10.aprīlim Šveices pilsētā Bāzelē. Šis būs 58. Pasaules čempionāts un 8.Pasaules čempionāts, kas notiks tieši Šveicē.

Par čempionu titulu sacentīsies 12 pasaules spēcīgākās vīriešu komandas, pārstāvot Kanādu, Dāniju, Somiju, Vāciju, Japānu, Koreju, Norvēģiju, Krieviju, Skotiju, pašreizējos čempionus Zviedriju un rīkotājvalsti Šveici.

Nevienai valstij, izņemot Kanādas komandu Randy Ferby vadībā 2003.gadā, nav izdevies atkārtoti pēc kārtas izcīnīt pasaules čempionu titulu. Vai tas izdosies Zviedrijas komandai pieredzējušā kapteiņa (skipa) Niklas Edin vadībā, uzzināsim jau pēc nedēļas.

Pasaules čempionātā piedalīsies arī 2013.gada čempiona titula ieguvējs Thomas Ulsrud ar komandu no Norvēģijas un 2010.gada čempiona titula ieguvējs Kevin Koe ar komandu no Kanādas.

Komandas aizvadīs apļa turnīru, lai noskaidrotu labākās 4 komandas, kas tālāk savukārt pēc play-off sistēmas noskaidros šīs sezonas pasaules čempiona titula ieguvējus.

Čempionāta spēļu tiešraides būs vērojamas šeit: http://www.youtube.com/WorldCurlingTV

Čempionāta mājas lapa, kur var sekot līdzi visai aktuālai informācijai: http://www.worldcurling.org/wmcc2016


No Comments

Leave a comment