Kērlings jau sācies !

No Tags | Jaunumi | Kērlings jau sācies ! nav komentāru

Pie mums vēl saulīte spīd un uz ledus kāpsim tik no 22.augusta, bet aiz okeāna pasaules otrā malā Austrālijā kērlings uzņem apgriezienus, jo pie viņiem ziema.

Šajā nedēļas nogalē Jaunzēlandes pilsētā Naseby tiek aizvadīts Jaunzēlandes Jaukto pāru čempionāts kērlingā. Tajā piedalās 10 komandas, tai skaitā arī pagājušā gada čempioni Bridget Becker ar brāli Scott Becker, kas pavasarī viesojās pie mums Kērlinga hallē. Ir aizvadīts jau apļa turnīrs un noskaidroti pāri, kas automātiski kvalificējas pusfinālam. Pagājušā gada čempioniem vieta pusfinālā tiks nodrošināta, ja tie uzvarēs ceturtdaļfināla spēli pret  Courtney Smith un Anton Hood.

Bet jau nākamnedēļ Jaunzēlandes pilsētā Naseby notiks Austrālijas Jaukto pāru un senioru čempionāts. Austrālijas čempionātā piedalās 2 senioru komandas ar Millikin (Pasaules Kērlinga Federācijas viceprezidents) un McMahon priekšgalā. Tās cīnīsies par ceļazīmi uz Pasaules čempionātu senioriem, kas notiks Kanādas pilsētā Lethbridge.

Savukārt Jaukto pāru čempionātā piedalās 11 komandas, tai skaitā pagājušā gada čempioni. Arī viņi cīnīsies ne tikai par Austrālijas čempionu titulu, bet arīdzan par ceļazīmi uz Pasaules čempionātu Jauktiem pāriem, kas notiks Kanādas pilsētā Lethbridge reizē ar senioru čempionātu.

Latvijā senioru čempionāts sievietēm un vīriešiem tiks aizvadīts Kērlinga hallē no š.g.26.septembra līdz 2.oktobrim. Komandu pieteikšanās termiņš līdz 2016.gada 29.augustam! Savukārt Jaukto pāru čempions tiks noskaidrots nedēļā no š.g. 31.oktobra līdz 6.novembrim. Pāru pieteikšanās termiņš līdz 2016.gada 05.septembrim! Sīkāka informācija Latvijas Kērlinga asociācijas mājas lapā: http://www.curling.lv/jaunumi/1431

Vai tu jau pieteicies?!


No Comments

Leave a comment