Rīgas atklātais čempionāts kērlingā 2016

No Tags | Jaunumi | Rīgas atklātais čempionāts kērlingā 2016 nav komentāru

Šajā nedēļas nogalē notiks RĪGAS KĒRLINGA ČEMPIONĀTS 2016. Čempionāta mērķis ir noskaidrot labākās kērlinga komandas Rīgā un Latvijā. Katrai komandai, kura piedalīsies Rīgas čempionātā, ir garantētas divas spēles vīriešu konkurencē un trīs spēles sieviešu konkurencē. Sacensības notiks saskaņā ar WCF (Pasaules Kērlinga Federācija) spēles un sacensību noteikumiem. Atkāpes no šiem noteikumiem ir atrunātas čempionāta nolikumā.

Šogad čempionātā piedalīsies 8 sieviešu un 10 vīriešu komandas. Īpašs prieks par komandu SKOB/Zābere. Paldies trenerim Artūram Gerhardam par meiteņu sagatavošanu pirmajām lielajām sacensībām un paldies Anetei Zāberei par uzņēmību būt par skipu (kapteini) jaunajai meiteņu komandai. Lai Jums izdodas!

Sieviešu konkurencē komandas ir sadalītas divās grupās. Pēc apļa turnīra aizvadīšanas divas labākās komandas no katras grupas tiksies pusfinālā un noskaidros pirmo četru vietu sadalījumu.

Vīriešu konkurencē komandas ir sadalītas trīs grupās, kur aizvadīs apļa turnīru. Pēc tā pusfinālam kvalificēsies katras grupas labākā komanda un labākā no grupu otro vietu ieguvējām pēc LSD rādītāja.

Čempionāts norisināsies Kērlinga hallē Rīgā, Biķernieku ielā 121H. Spēles varēs vērot online www.kerlingahalle.lv/tiesraide, savukārt rezultātiem līdzi varēs sekot www.curling.lv. Ieeja čempionāta laikā BEZ MAKSAS – laipni lūgti!

Pateicamies  RĪGAS DOMES IZGLĪTĪBAS, KULTŪRAS UN SPORTA DEPARTAMENTAM par atbalstu un līdzdalību turnīra organizēšanā.

Dokumenti:


No Comments

Leave a comment