Izšķirošā spēle Darbadienu līgas VESELĪBAS FABRIKA posmā

No Tags | Jaunumi | Izšķirošā spēle Darbadienu līgas VESELĪBAS FABRIKA posmā nav komentāru

Ceturtdien, 19.janvārī, notiks Darbadienu līgas VESELĪBAS FABRIKA posma izšķirošā spēle, kas noteiks vietu sadalījumu šajā posmā. Pēdējā spēlē spēkiem mērosies komanda NICOL/Regža un Rudzīšu kērlinga klubs. Līdz šim iznākums te par labu vienai komandai, te par labu otrai, tāpēc ceram uz interesantu spēli.

Kā jau iepriekš rakstījām, komanda CC Rīga ar katru spēli rāda labāku sniegumu un pēdējā spēlē tas vainagojies ar 2 punktiem – apsveicam! Rezultāti apskatāmi seit . Atbalstām savu favorītu un gaidām vietu sadalījumu!

spelu-grafiks-veselibas-fabrika-posms

Veselības Fabrika ir sporta klubs jebkuram vecumam un dažādai fiziskajai sagatavotībai.

Divi atlētiski cilvēki – sieviete un vīrietis – tas ir fitnesa kluba Veselības Fabrika vizuālais simbols. Gluži kā savulaik divi strādnieku proletariāta censoņi ar sirpi un āmuru fonā … Jā, tieši ar šo 20. gadsimta 50 – to, 60 – to gadu vīziju saistīta Veselības Fabrikas vizuālā simbolika, lai tādējādi ar ironiska piesitiena palīdzību vēstītu par šīs vietas saikni ar leģendāro VEF fabrikas būvi. Arī Veselības Fabrikas vizuālais veidols – vide un interjers, veidots tā, lai līdzās mūsdienu dizaina vienkāršajām formām un tīrajiem krāsu laukumiem tajā jaustos arī vecās fabrikas vēsturiskā garša. Šeit katrs vingrotājs atradīs sev atbilstošu aktivitāti – grupu nodarbībās, trenažieru zālē vai individuālajos treniņos. Gan pasaules slavenās LesMills, TRX nodarbības, gan mūsu treneru oriģinālnodarbības sniegs gandarījumu un palīdzēs sasniegt sportiskos mērķus.

adidas Baltics SIA ir adidas koncerna sastāvā esoša tirdzniecības un mārketinga sabiedrība. Galvenais uzņēmuma mērķis Baltijas tirgū ir izplatīt un pārdot adidas un Reebok produktus. Tas tiek panākts, cieši sadarbojoties ar lielākajām sporta preču mazumtirdzniecības sabiedrībām un veicot mazumtirdzniecību savos veikalos. Galvenais birojs Baltijas tirgum atrodas Rīgā, Toma ielā 4. Filiāles ir gan Tallinā, gan Viļņā lai maksimāli efektīvi varētu apkalpot arī Igaunijas un Lietuvas klientus.Baltijā šobrīd ir atvērti kopumā 6 mazumtirdzniecības “outlet” veikali. Kā arī sadarbojamies ar Lietuvas kapitālsabiedrībām franšīzes jomā, kas ļauj adidas un Reebok zīmolus šobrīd tirgot jau 10 specializētos veikalos Baltijā.

Mums, adidas Grupā strādājošiem, mīlestība uz sportu nosaka to, kas mēs esam un ko darām. Katru dienu. Mūsu grupas zīmoli unikālā veidā papildina viens otru ļaujot atlētiem uzrādīt labākus rezultātus, labāk spēlēt, labāk justies. Mūsu produkti sasniedz jaunus rekordus, uzstāda virzienus, veido vēsturi. Katru dienu. Visā pasaulē. Laipni lūgti adidas Grupā.

Siguldas Piedzīvojumu parks „Tarzāns” ir lielākais brīvdabas piedzīvojumu parks Baltijā.
Izbaudi vairākas atrakcijas no piedzīvojumu parka piedāvājuma: Tarzāna šķēršļu trases ar vairāk nekā 100 dažādiem kokos izvietotiem šķēršļiem, Tarzāna bērnu šķēršļu parks, rodeļu trase, kas darbojas uz amerikāņu kalniņu principa un ļauj attīstīt ātrumu līdz pat 40km/h, pirmais un modernākais krēslu pacēlājs Baltijā, katapulta, kurā var izbaudīt paātrinājumu un uzlidot 20 m. augstumā, Džungļu kāpiens 20 m. augstumā un 22 m augstais Džungļu lēciens ar 7 m. brīvo kritienu, Trakais rotors kas ripo lejup no kalna, milzu šūpoles, kurās izbaudīt iespaidīgu izšūpošanos, loka šaušana, brīvdabas pneimatiskā un peintbola šautuve, kameršļūkšana, gumijlēkšanas batuti, piepūšamās atrakcijas.
Vairāk informācijas: http://www.tarzans.lv
Darbadienu līgas atbalstītāji:
image004   vf-logo-white_new logo suveniriem-01

No Comments

Leave a comment