Noskaidroti arī Vācijas čempioni

No Tags | Jaunumi | Noskaidroti arī Vācijas čempioni nav komentāru

fb_img_1488136429629Vācijas pilsētā Hamburgā divas nedēļas atpakaļ notika Vācijas čempionāts Jauktajiem pāriem. Čempionātā piedalījās 7 pāri. Par čempioniem kļuva Julia Meißner un Andy Büttner. Komanda uzvarēja arī pagājušā gada čempionus Andrea Schöpp un Rainer Schöpp.

Kopvērtējums:

1. Büttner/Meißner (6 uzvaras – 0 zaudējumi)
2. Schöpp/Schöpp (5 – 1)
3. Frey/Hundertmark (4 – 2)
4. Mayrhans/Kapp (3 – 3)
5. Graap/Noack (2 – 4)
6. Lemke/Köhler (1 – 5)
7. Fischer/Lagerau (0 – 6)

Savukārt šajā nedēļas nogalē notika Vācijas čempionāts sieviešu un vīriešu konkurencē Vācijas pilsētā fb_img_1488735074396Hamburgā. Par čempionēm dāmām tika kronēta Danielas Jenčas (Daniela Jentsch) komanda, kas nepiedzīvoja nevienu zaudējumu. Līdzšinējā un vairākkārtējā Vācijas čempione Andrea Schöpp nolēma nepiedalīties čempionātā, jo viņai nav pieņemama sistēma, ka čempions neiegūst automātiski tiesības pārstāvēt valsti Eiropas čempionātā.

Savukārt vīriešu konkurencē par čempioniem kļuva Felix Schulze vadītā komanda. Pēc apļa turnīra 3 kungu komandām bija vienāds punktu skaits – 3 uzvaras un 1 zaudējums. Uzvarētāju noteica “Draw” metienu konkursā. Pārāks bija Hamburger no Schulze komandas pār saviem sāncenšiem – Baumann (šī brīža Nacionālās izlases skips) un Marc Muskatewitz no junioru komandas.

 


No Comments

Leave a comment