Noskaidroti Lietuvas čempioni

No Tags | Jaunumi | Noskaidroti Lietuvas čempioni nav komentāru

No 23. līdz 26.martam Kērlinga hallē norisinājās Lietuvas čempionāts kērlingā gan sieviešu, gan vīriešu konkurencē. Vispirms tika aizvadīts divu apļu turnīrs, pēc tā divas labākās komandas aizvadīja fināla spēli, bet otras divas cīnījās par bronzas medauntitled2ļām.

Sieviešu konkurencē par uzvarētājām laikam jau nedaudz negaidīti kļuva senioru komanda SLYDIS ar Gaiva Valatkiene priekšgalā. Viņas finālā ar 10 pret 3 bija pārākas pār pieredzējušās Virginija Paulauskaite komandu SKIPAS, kas apļa turnīrā nebija atzinušas nevienas komandas pārākumu. Čempionkomandai palīdzēja sagatavoties treneris no Latvijas Arnis Veidemanis. Bet spēlē par 3.vietu ar rezultātu 11 pret 5 pie bronzas medaļām tika komanda Icy Heads ar skipu Asta Vaičekonyte, 4.vietā atstājot komandu Svogūnai.LT ar skipu Justina Lenortavičiūte.

Vīriešu konkuruntitledencē nepārspēti palika vairākkārtēji čempioni komanda T-Rink ar Tadas Vyskupaitis priekšgalā. Visa turnīra garumā komanda palika nepārspēta un arī finālā svinēja uzvaru ar 10 pret 2 pār junioru komandu Forsarus tās skipa Povilas Čepulis vadībā. Savukārt pie bronzas medaļām tika komanda MC Hammer ar skipu Paulius Rymeikis, kas ar 6 pret 3 pārspēja komandu DeArch ar skipu Arūnas Skrolis.

 


No Comments

Leave a comment