RKK/Rudzītis komanda pārstāvēs Latviju Šveicē!

No Tags | Jaunumi | RKK/Rudzītis komanda pārstāvēs Latviju Šveicē! nav komentāru

Nedēļas nogalēs no 12.-14.maijam un 19.-20.maijam norisinājās Latvijas čempionāts Jauktām komandām. Vispirms 4 komandas aizvadīja 2 apļu turnīru, pēc kura pagājušā gada čempioni SKOB/Regža automātiski kvalificējās finālspēlēm. Savukārt RKK/Rudzītis un JKK/Rēdlihs bija spiesti spēlēt pārspēli, lai noskaidrotu, kas stāsies pretī komandai SKOB/Regža. Tikai pēdējā endā sīvā cīņā JKK/Rēdlihs piekāpās RKK/Rudzītis ar rezultātu 5:6.

Bija nepieciešamas visas trīs finālspēles, lai noskaidrotu 2016/2017 sezonas Latvijas čempionu Jauktām komandām. Pirmajā spēlē uzvaru izcīnīja SKOB/Regža ar rezultātu 5:4. Otrajā spēlē uzvaru gūt izdevās RKK/Rudzītis komandai 5:3. Trešajā, izšķirošajā spēlē, pateicoties skipa J.Rudzīša pēdējiem diviem metieniem, spēlē netika spēlēts ekstra ends vai pat piedzīvots zaudējums un par šīs sezonas čempioniem kļuva RKK/Rudzītis. APSVEICAM!

Vietu sadalījums:

  1. RKK/Rudzītis – Jānis Rudzītis, Jeļena Rudzīte, Ritvars Graumanis, Dace Spilnere-Pūciņa
  2. SKOB/Regža – Ansis Regža, Dace Regža, Aivars Gavars, Antra Zvane
  3. JKK/Rēdlihs – Jānis Rēdlihs, Dace Zīle, Edgars Linužs, Evija Dompalma-Linuža
  4. KKR/Vonda – Jānis Vonda, Sanita Saulgrieze, Jurijs Kovešņikovs, Zanda Priste-Vonda

RKK/Rudzītis reizē ar Latvijas čempiona titulu izcīna tiesības pārstāvēt Latviju Pasaules čempionātā Jauktām komandām, kas rudenī, no 6. līdz 14.oktobrim notiks Šveices pilsētā Šamperī. Čempionkomandas spēlētājiem Ritvaram Graumanim un Dacei Spilnerei-Pūciņai šī būs debija pasaules čempionātā. Lai izdodas!

Nākamajā sezonā Latvijas čempionātu Jauktām komandām plānots aizvadīt nedēļas nogalēs 11.-13.maijam un 18.-20.maijam.

Nedaudz nenopietni, interesanti fakti 3 x 3 par aizvadītā čempionāta jaukto komandu sastāviem – katra savā komandā spēlēja 3 Daces, 3 komandām ir skipi Jāņi un 3 dāmām ir dubultuzvārdi :) :) :)


No Comments

Leave a comment