SILVANOLS Mixed Doubles izaicinājuma kausa junioriem 1.posms noslēdzies

No Tags | Jaunumi | SILVANOLS Mixed Doubles izaicinājuma kausa junioriem 1.posms noslēdzies nav komentāru

16.septembrī notika Sporta klubs “OB” rīkotais – SILVANOLS Mixed Doubles izaicinājuma kauss junioriem. Par uzvarētājiem kļuva Madara Bremane / Markuss Ozoliņš. APSVEICAM!!! 

Vietu sadalījums :

  1. Madara Bremane / Markuss Ozoliņš
  2. Zane Ilze Brakovska / Krišs Vonda
  3. Anna Frančeska Guste / Kristaps Vilks
  4. Elīza Stabulniece / Ričards Vonda
  5. Katrīna Gaidule / Deivids Jēkabsons
  6. Betija Gulbe / Jānis Bremanis

Spēļu_rezultāti

Turnīrs neizpalika arī bez spilgtiem momentiem. Deividam vienīgajam izdevās lielisks LSD metiens, kad mērlente nebija jāizmanto, jo akmens pilnībā nosedza mājas centru! Visiem liels pārsteigums bija Markusa lieliskais sniegums! Savukārt Katrīnai izdevās tik lielisks metiens, kad no bezcerīgas situācijas pie rezultāta 2:6 tika panākts neizšķirts! Turnīra “nagla” bija pēdējā spēle, kad visi juta līdzi savam favorītam, kas nodrošinātu vēlamāku vietu rezultātu tabulā :)

Liels paldies mūsu draugiem Silvanols un īpaši Oskaram Gobam, Kārums un īpaši Ievai Bērziņai, VENDEN un kluba biedriem Ansim Regžam un Dacei Regžai. Turnīrs notiek pateicoties Latvijas Kērlinga asociācijas un Kērlinga halles atbalstam.

Bildes no turnīra aplūkojamas sadaļā “Galerija”, bet informāciju par nākošiem posmiem un pieteikšanās kārtību var aplūkot šeit.

Tiekamies 8.oktobrī !

Sporta klubs “OB”


No Comments

Leave a comment