Piesakies Rīgas atklātajam kērlinga čempionātam!

No Tags | Jaunumi | Piesakies Rīgas atklātajam kērlinga čempionātam! nav komentāru

Par tradīciju kļuvušais RĪGAS KĒRLINGA ČEMPIONĀTS arī šogad notiks novembra mēnesī. Šis pēc skaita būs jau septītais čempionāts.

Čempionāta mērķis ir noskaidrot labākās kērlinga komandas Rīgā un Latvijā. Katrai komandai, kura piedalīsies Rīgas čempionātā, ir garantētas divas spēles. Pagājušā gadā par Rīgas čempioniem kļuva dāmu konkurencē komanda LKK/Bērziņa, bet starp kungiem stiprākie bija RKK/Rudzītis komanda.

Sacensības notiek saskaņā ar WCF (Pasaules Kērlinga Federācija) spēles un sacensību noteikumiem. Lūdzu ņemiet vērā arī grozījumus attiecībā uz slotu galvām! Atkāpes no šiem noteikumiem tiek atrunātas čempionāta nolikumā un iespējamas nelielas izmaiņas atkarībā no pieteikto komandu skaita, par ko tiek informētas komandas līdz sacensību sākumam.

Čempionāts norisināsies no 2017.gada 10.novembra (spēļu sākums atkarīgs no pieteikto komandu skaita) līdz 2017.gada 12.novembrim Kērlinga hallē Rīgā, Biķernieku ielā 121H.

Dalība sacensībās BEZMAKSAS.

Komandas vārdiskais pieteikums iesniedzams elektroniski līdz 2017.gada 20.oktobrim pulksten 16:00, nosūtot uz e-pastu: info@kerlingahalle.lv. Lūdzu aizpildiet komandas pieteikuma veidlapa un iesniedziet parakstītu līdz spēļu sākumam.

Šobrīd dāmu konkurencē pieteikumi saņemti no komandām : NICOLL/Regža, I.Mača, SKOB/Kāpostiņa, VKK/Millere, SKOB/Stabulniece un KKR/Saulgrieze. Vīriešu konkurencē dalību pieteikušas komandas : RKK/Rēdlihs, SKOB/Regža un KK Rīga/Vonda.

2017 gada nolikums

Sīkāka informācija – info@kerlingahalle.lv vai pa tālruni 27748444.

Pateicamies  RĪGAS DOMES IZGLĪTĪBAS, KULTŪRAS UN SPORTA DEPARTAMENTAM par atbalstu un līdzdalību turnīra organizēšanā un īpaši Kristapam Lejstrautam.


No Comments

Leave a comment