SILVANOLS Mixed Doubles Izaicinājuma kausa junioriem 2.posms noslēdzies!

No Tags | Jaunumi | SILVANOLS Mixed Doubles Izaicinājuma kausa junioriem 2.posms noslēdzies! nav komentāru

8.oktobrī notika Sporta klubs “OB” rīkotais – SILVANOLS Mixed Doubles izaicinājuma kauss junioriem 2.posms. Par uzvarētājiem kļuva Betija Gulbe / Markuss Salmiņš. APSVEICAM!!! 

Turnīrā piedalījās ne tikai juniori no meiteņu un puišu junioru izlases, bet arī citi juniori no Rīgas un Ventspils. Turnīrs neizpalika arī bez spilgtiem momentiem. Intai no Ventspils vienīgajai izdevās lielisks LSD metiens, kad mērlente nebija jāizmanto, jo akmens pilnībā nosedza mājas centru! Betija un Jānis, spēlējot kopā ar citiem, bija krietni veiksmīgāki šoreiz nekā pirmajā posmā. Neizpalika arī bez draudzīgiem neizšķirtiem, par ko parūpējās Rēzija/Jānis, Elīza/Krišjānis, Sonora/Ričards un Madara/Arturs. Arī šoreiz turnīra “nagla” bija pēdējā spēle, kad visi juta līdzi savam favorītam, kas nodrošinātu vēlamāku vietu rezultātu tabulā :)

Vietu sadalījums :

  1. Betija Gulbe / Markuss Salmiņš
  2. Katrīna Gulbe / Inta Urbanoviča
  3. Rēzija Ieviņa / Jānis Bremanis
  4. Madara Bremane / Arturs Beitāns
  5. Sonora Salmiņa / Ričards Vonda
  6. Elīza Stabulniece / Krišjānis Java
  7. Zane Ilze Brakovska / Markuss Ozoliņš
  8. Anna Frančeska Guste / Krišs Vonda

Rezultāti

Kopvērtējums pēc 2.posma

Liels paldies mūsu draugiem Silvanols un īpaši Oskaram Gobam, Kārums un īpaši Ievai Bērziņai, VENDEN un kluba biedriem Ansim Regžam un Dacei Regžai! Turnīrs notiek, pateicoties Latvijas Kērlinga asociācijas un Kērlinga halles atbalstam!

Bildes no turnīra aplūkojamas sadaļā “Galerija”, bet informāciju par pēdējo posmu un pieteikšanās kārtību var aplūkot šeit. Posmam būs arī starptautisks skanējums, jo piedalīsies arī juniori no Lietuvas!

Tiekamies noslēdzošajā 3.posmā 19.novembrī, kad arī noskaidrosim veiksmīgākos kopvērtējumā !

Sporta klubs “OB”


No Comments

Leave a comment