Jauniešu apmācība un intensīvo treniņu nedēļa

No Tags | Jaunumi | Jauniešu apmācība un intensīvo treniņu nedēļa nav komentāru

Bērni, kam jau ir kērlinga spēles iemaņas, rudens brīvlaiku pavadīja sevi pilnveidojot – apmeklējot Sporta kluba “OB” organizēto intensīvo treniņu nedēļu. Jaunieši uz nodarbībām nāk katru dienu un paralēli treniņiem uz ledus ir arī vispārējās fiziskās sagatavotības treniņi un teorētiskās nodarbības. Savukārt starp nodarbībām bērni laiku pavada, spēlējot tautas bumbu un galda spēles, tādā veidā uzlabojot savstarpējās komunikācijas prasmes.

Sporta klubs “OB” saka lielu paldies kluba treneriem – Artūram Gerhardam un Ansim Regžam, kā arī vispārējās fiziskās sagatavotības trenerei Anetei Zāberei!

Tāpat liels paldies Ievai Bērziņai un KĀRUMS par gardajiem pārsteigumiem un Dacei Regžai par palīdzīgu roku nedēļas garumā!

Intensīvo treniņu nedēļu atbalsta Kērlinga halle un Latvijas Kērlinga asociācija – PALDIES!

Nākošā intensīvo treniņu nedēļa notiks skolēnu pavasara brīvlaikā, tāpēc tev ir laiks apgūt pamatus un pievienoties superīgajiem dalībniekiem! Latvijas Kērlinga asociācija organizē jauniešu apmācību otrdienās un trešdienās no plkst.16.30-18.00. Visi, kas vēlas uzsākt apgūt kērlinga spēli, var pievienoties, sazinoties ar Arti Zenteli, telefons : 29 535 379 ; e-pasts : artis@curling.lv. Uzsākt apmācību nekad nav par vēlu! Nesēdi mājās un zvani, lai pieteiktos!

Sporta klubs “OB”

Vairāk foto sadaļā “Galerijas”.


No Comments

Leave a comment