Rīgas atklātais kērlinga čempionāts 2017

No Tags | Jaunumi | Rīgas atklātais kērlinga čempionāts 2017 nav komentāru

Vēl nedaudz vairāk par nedēļu atlicis un sāksies RĪGAS ATKLĀTAIS KĒRLINGA ČEMPIONĀTS 2017. Čempionāta mērķis ir noskaidrot labākās kērlinga komandas uz ledus Rīgā. Katrai komandai, kura piedalīsies Rīgas čempionātā, ir garantētas divas spēles vīriešu konkurencē un divas spēles sieviešu konkurencē. Sacensības notiks saskaņā ar WCF (Pasaules Kērlinga Federācija) spēles un sacensību noteikumiem. Atkāpes no šiem noteikumiem ir atrunātas čempionāta nolikumā.

Šogad čempionātā piedalīsies 9 sieviešu un 7 vīriešu komandas no Rīgas, Ventspils un Talsiem. Gan sieviešu, gan vīriešu konkurencē ir pa 2 junioru komandām. Lai Jums izdodas! Dāmu komandu vidū Latvijas čempiones 2017 JKK/Rudzīte un daudzkārtējas Latvijas čempiones NICOLL/Regža, bet starp vīru komandām Latvijas vicečempioni 2017 CC Rīga/Trukšāns.

Sieviešu konkurencē komandas ir sadalītas trīs grupās, kur tiks aizvadīts apļa turnīrs. Pēc apļa turnīra aizvadīšanas viena labākā komanda no katras grupas un labākā no otro vietu ieguvējām pēc DSC rādītāja tiksies pusfinālā un noskaidros pirmo četru vietu sadalījumu.

Vīriešu konkurencē komandas ir sadalītas divās grupās, kur tiks aizvadīts apļa turnīrs. Pēc tā pusfinālam kvalificēsies katras grupas divas labākās komandas, lai pusfināla un fināla spēlēs noskaidrotu pirmo četru vietu sadalījumu.

Kalendārs RČ 2017

Čempionāts norisināsies Kērlinga hallē Rīgā, Biķernieku ielā 121H. Spēles varēs vērot online www.kerlingahalle.lv/tiesraide, savukārt rezultātiem līdzi varēs sekot www.curling.lv. Ieeja čempionāta laikā BEZ MAKSAS – laipni lūgti!

Pateicamies  RĪGAS DOMES IZGLĪTĪBAS, KULTŪRAS UN SPORTA DEPARTAMENTAM par atbalstu un līdzdalību turnīra organizēšanā.


No Comments

Leave a comment