SKOB/Regža Darbadienu līgas PURENN posma uzvarētāji!

No Tags | Jaunumi | SKOB/Regža Darbadienu līgas PURENN posma uzvarētāji! nav komentāru

Darbadienu līgas PURENN posms noslēdzies, par uzvarētājiem kļūstot SKOB/Regža – APSVEICAM! Vienīgi komanda Seniores spēja sarūpēt vienīgo zaudējumu uzvarētāju kontā. Otrajā vietā komanda, bez kuras nav iedomājams neviens kērlinga pasākums, – Laimīgie! Tikai ar vienu punktu atpaliekot no uzvarētājiem. Trešā vieta un arīdzan balvas no PURENN iegūst komanda NICOLL/Regža.

Tikai viena neizšķirta attālumā ceturtajā vietā komanda Maziņās. Vēl par vienu punktu mazāk un lielisku startu parādīja komanda Seniores. Sestajā vietā komanda KK Rīga/Vonda, kuriem izdevās apspēlēt 3 komandas un izcīnīt vienu neizšķirtu. Komandai OPA! un Pārtija pa divām uzvarām, bet panākums savstarpējā spēlē ļauj Pārtijai ierindoties 7.vietā. Diemžēl bez neviena punkta posmu noslēdz komanda Alliance, attiecīgi 9.vieta.

 

Rezultāti – PURENN posms

Nākošajam Veselības Fabrika posmam sekojam līdzi jau no 16.novembra. Bet informācija par pieteikšanos uz trešo posmu lasiet šeit .

PURENN Latvijā radīta, cilvēkiem draudzīgu, sertificētu un ekoloģisku sadzīves produktu līnija, ko iedvesmojis mūsu ziemeļu dabas spēks. Plašajā ekolīdzekļu klāstā ietilpst viss mājas solim nepieciešamais: trauku mazgāšanai, stikla un logu tīrīšanai, veļas kopšanai, dažādu virsmu
apstrādei un citām ikdienišķām vajadzībām.
PURENN produktu sastāvdaļas ir ne vien ekoloģiskas, bet draudzīgas visai ģimenei, ieskaitot mājdzīvniekus. PURENN ir parūpējušies, lai produktu sastāvs būtu saudzīgs ādai. Kvalitāti garantē EcoControl sertifikāts.
Ja mēs kaut ko ņemam no dabas, tad mums tai arī jādod un jārūpējas par tīru vidi, citādi dabas dāsnums reiz izsīks. Tāpēc visi PURENN produkti izstrādāti bez liekiem piejaukumiem, lai tie atkal varētu iekļauties dabas apritē. Nodrošinot ilgtspēju visam, ko darām, mēs domājam ne tikai par savām mājām, bet arī par Latviju, pasauli un nākamajām paaudzēm.

 

 


No Comments

Leave a comment