Priecīgus Ziemassvētkus !

No Tags | Jaunumi | Priecīgus Ziemassvētkus ! nav komentāru

Svētku brīnums drīz ienāks atkal Tavās un manās mājās. Ziemassvētku brīnums…

Ziemassvētkos mēs katrs atgriežamies pie savas dvēseles. Mēs atgriežamies pie pārdomām par labiem darbiem un arī sliktiem darbiem. Var būt ļaunas domas, naudīgi vārdi, bet cilvēka dvēsele ir balta, jo mēs katrs piedzimstam balts, tīrs un godīgs ar Laimas Mātes dāvāto zvaigznīti pierē.

Tu un es dzīvojam svētku gaidās, jo Ziemassvētki nepienāk pēkšņi, tie tuvojas, tuvojas…

Uzpošam māju, rūpējam dāvanas… Bet ne jau tas ir galvenais. Jāuzpoš dvēsele. Ziemassvētki ir tā reize, kad uz brīdi klusumā jāsanāk visiem kopā un, raugoties eglītes mirdzumā, jāļaujas klusumam un mieram, jo tūlīt, tūlīt nāks nakts, kas ir Klusa un Svēta.

Tu un es, mēs visi ejam pretī Ziemassvētkiem. Ejam pretī, jo neviens nepaies garām…

Ziemassvētki ir ģimenes svētki. Aizņemtie bērni šai vakarā atrod ceļu uz tēva mājām, atmiņās atgriežas bērnībā. Visiem kopā ir jautrāk un gaišāk.

Iemāciet bērniem augt, traukties, aizsniegt! Dodiet saviem bērniem brīnuma sajūtu, un atgrieziet Brīnumu paši sevī! Māciet, ka Ziemassvētki ir lieli un gaiši kā debesis ar zvaigznēm! Māciet saviem bēriem šajā vakarā jaunas jūtas – mīlēt! Ne tikai vistuvākos cilvēkus, bet mīlēt visus, jo arī Mīlestība ir liela un gaiša.

Māciet dalīties labestībā, draudzībā, maizītē!

Ziemassvētku nakts ir īpaša, svinīga, svēta.

Šai naktī virs Zemes staigā miers un cilvēkiem labs prāts.

Tāpēc tās baltumu, klusumu un dāsnumu mēģiniet nodot saviem bērniem, ielikt savās un viņu dvēselēs!


No Comments

Leave a comment