Saulkrastu novada individuālais čempionāts kērlingā 2018

No Tags | Jaunumi | Saulkrastu novada individuālais čempionāts kērlingā 2018 nav komentāru

Šajā sestdienā, 13.janvārī, notiks pēc kārtas jau otrais Saulkrastu novada individuālais čempionāts kērlingā. Čempionātā piedalīsies uz pusi vairāk spēlētāju nekā pēdējā rīkotajā Latvijas čempionātā pirms pāris gadiem un vairāk spēlētāju nekā pagājušā gadā, līdz ar to konkurence būs sīva.

Visi spēlētāji sadalīti 4 grupās un katra grupa aizvada 4 sesijas. Katras sesijas ietvaros spēlētāji izpilda 6 dažādas kombinācijas, par kurām iegūst punktus, ņemot vērā zonu-sadalījumu. Pēc kvalifikācijas labākie 8 spēlētāji turpina cīņu finālā, kur divās sesijās tiek noskaidroti labākie trīs, kas tiek pie balvām no Saulkrastu novada domes. Čempionāts tiek izspēlēts saskaņā ar tā nolikumu.

Ar turnīra dalībniekiem un grafiku var iepazīties šeit . Vīriešu konkurencē noteikti redzēsim jaunu čempionu, jo Kārlis Smilga šoreiz nepiedalās, savukārt dāmu konkurencē Evitai Regžai ir iespēja kļūt par divkārtēju čempioni. Starp dalībniekiem redzēsim arī 6 drosmīgākos juniorus – Katrīna, Anna Frančeska, Deivids, Reinis, Krišs un Ričards, kuriem nav bail stāties pretī pieredzējušiem spēlētājiem.

Lai izdodas!


No Comments

Leave a comment