Saulkrastu novada individuālais čempionāts kērlingā 2019 rezultāti

No Tags | Jaunumi | Saulkrastu novada individuālais čempionāts kērlingā 2019 rezultāti nav komentāru

Noslēdzies trešais Saulkrastu novada individuālais čempionāts kērlingā 2019. Tajā piedalījās līdz šim lielākais dalībnieku skaits. Dalībnieku vidū junioru komandas SKOB/Stabulniece spēlētājas, tikko no Pasaules junioru čempionāta atgriezušies juniori puiši, pagājušā čempionāta uzvarētāji, dalībnieki no Pieaugušo apmācības, Talsu kērlinga kluba un Rudzīšu kērlinga kluba pārstāvji, seniori un citi.

Diemžēl dalību sacensībās bija spiesti atsaukt pirmā čempionāta veiksmīgākie Kārlis un Ansis, kas neapšaubāmi bija vieni no pretendentiem uz finālkārtu. Tāpat no dalības finālkārtā bija spiests atteikties Reinis, kuram pēc pamatkārtas bija otrs labākais rezultāts. Līdz ar to Sanitai radās iespēja pacīnīties par godalgotu vietu, ko viņa arī veiksmīgi izmantoja. Pēc pamatkārtas labākie 10 : Didzis 46 punkti, Reinis 45 punkti, Deivids 45 punkti, Krišs 44 punkti, Jānis Ru. 42 punkti, Jānis Rē. 42 punkti, Elīza 42 punkti, Jānis V. 41 punkts, Katrīna 41 punkts un Frančeska 40 punkti.

Par uzvarētāju sieviešu konkurencē kļuva juniore Anna Frančeska Guste ar 74 punktiem, kas kopvērtējuma bija trešais labākais rezultāts. Otrā vieta trešo reizi pēc kārtas Sanitai Saulgriezei (73 punkti). Trešā vieta, ņemot vērā papildrādītāju šoreiz Elīzai Stabulniecei ar 65 punktiem. Savukārt vīriešu konkurencē sīvā cīņā ar otrās vietās ieguvēju junioru Deividu Jēkabsonu (78 punkti) uzvaru guva Didzis Pētersons, saņemot 79 punktus. Trešā vieta Jānim Rudzītim ar 72 punktiem. APSVEICAM veiksmīgākos!

Rezultāti

Pateicamies Saulkrastu novadu domei par atbalstu!

Sporta klubs “OB”

 


No Comments

Leave a comment