Darbadienu līga PURENN posms

No Tags | Jaunumi | Darbadienu līga PURENN posms nav komentāru

Izspēlētas pēdējās spēles Darbadienu līgas PURENN posmā un varam oficiāli to noslēgt.  Posmā piedalījās rekordliels komandu skaits – divpadsmit. Līdz ar to no sākuma tika sadalītas visas komandas 3 grupās, kur tika izspēlēts apļa turnīrs. Par balvām finālkārtā cīnījās katras grupas labākā komanda (RKK/Kāpostiņa, LAT-MIXED, JKK/Staša-Šaršūne), bet kā ceturtā komanda tika izvēlēta no visām otrās vietas ieguvējām ar labāko DSC rādītāju – Kišiņ-mišiņ. Pārējās komandas attiecīgi cīnījās par 5.-8.vietu un 9.-12.vietu, atkal izspēlējot apļa turnīru.

Rezultāti Purenn posma pirmai kārtai

Finālkārtā neapstādināma izrādījās komanda Kišiņ-mišiņ – APSVEICAM ! Latvijas izlasei Jauktām komandām jeb LAT-MIXED izdevās iegūt 2.vietu, aiz sevis atstājot sieviešu izlasi JKK/Staša-Šaršūne. Bet labāko četrinieku noslēdza komanda RKK/Kāpostiņa. Pirmām četrām vietām noderīgas balvas no posma atbalstītāja PURENN Latvija.

Piektās līdz astotās vietas sadalījumā attiecīgi 5.vieta komandai JKK/Rudzīte, kam seko KKR/Vonda, Putukrējuma brīnums un komanda BERZ. Negaidīti tikai kā devītie posmu pabeidza RKK/Rēdlihs, aiz sevis atstājot Alliance, OPA! un Slīdi, mazulīt!

Rezultāti Purenn posma finālkārtai

Paldies Darbadienu līgas atbalstītājiem : PURENN Latvija, KEEFA Simply Food, Makss un Morics !

1.vieta Kišiņ-mišiņ – Ansis Regža, Aivars Purmalis, Dace Regža, Anete Zābere, Evita Regža

2.vieta LAT-MIXED – Jānis Rudzītis, Jeļena Rudzīte, Didzis Pētersons, Dace Spilnere-Pūciņa

3.vieta JKK/Staša-Šaršūne – Iveta Staša-Šaršūne, Santa Blumberga, Ieva Krusta, Evelīna Barone

4.vieta RKK/Kāpostiņa – Elēna Kāpostiņa, Dace Zīle, Maija Medne, Iluta Linde


No Comments

Leave a comment