WCT Latvian Mixed Doubles Curling Cup – I

No Tags | Jaunumi | WCT Latvian Mixed Doubles Curling Cup – I nav komentāru

No 4. līdz 7.aprīlim norisināsies starptautisks turnīrs “WCT Latvian Mixed Doubles Curling Cup”, kas ir viens no ISS World Mixed Doubles Curling Tour posmiem. Šis ir jubilejas gads, jo turnīrs tiek organizēts desmito gadu pēc kārtas.
Tas allaž pulcē stiprākās pasaules komandas, jo ir pēdējais turnīrs pirms Pasaules čempionāta jauktiem pāriem. Arī šis gads nav izņēmums – sapulcētas 16 komandas no 8 valstīm – Latvija, Igaunija, Lietuva, Krievija, Baltkrievija, Šveice, Vācija un Ķīna. Uz ledus redzēsim vairākas nacionālās izlases un 2018.gada Olimpisko spēļu sudraba medaļu ieguvējus no Šveices Jenny Perret un Martin Rios.
Komandas ir sadalītas četrās grupās, kur tiks aizvadīts apļa turnīrs. Cīņu par goda pjedestālu turpinās katras grupas divas labākās komandas.
Visas spēles norisināsies vienīgajā specializētajā Kērlinga hallē Latvijā – Rīgā, Biķernieku ielā 121H. Ieeja ir bezmaksas.
Turnīra mājas lapa : http://www.kerlingahalle.lv/lmdcc
Sacensības atbalsta : Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, Latvijas Kērlinga asociācija, Kērlinga halle, Venden, Isostar, RIJA HOTEL VEF un LIVE RIGA.
Informāciju sagatavoja 
Sporta klubs “OB”  

No Comments

Leave a comment