Intensīvo treniņu nedēļa

No Tags | Jaunumi | Intensīvo treniņu nedēļa nav komentāru

Kā ir vislabāk pabeigt vasaras brīvlaiku un uzsākt jauno kērlinga sezonu? Tieši tā – piedaloties intensīvo treniņu nedēļā! Tā ir atkalredzēšanās ar kērlinga draugiem, dažādu muskuļu grupu sajušana, kērlinga iemaņu atsvaidzināšana un daudz jautrības tam visam pa virsu.

Pirmdiena. Visi enerģijas pilni satiekas Kērlinga hallē. Gatavi gāzt kalnus. Tiek aizvadīts pirmais fiziskās sagatavotības treniņš un ledus treniņi. Dienas noslēgumā Picu ballīte ar Latvijas Kērlinga asociācijas valdes locekli Mārtiņu un Arti, kuras laikā ģenerējam idejas, kā uzrunāt citus vienaudžus pievienoties mūsu foršajam pulciņam.

Otrdiena. Paralēli ledus treniņiem un fiziskai sagatavotībai notiek nodarbība ar sporta psihologu. Tiek atpazīts stress, tā cēloņi un apgūtas dažas no metodēm, kā ar to cīnīties. Joprojām brīvais laiks tiek pavadīts bez telefoniem un citām mūsdienu tehnoloģijām, bet gan kopā spēlējot dažādas galda spēles.

Trešdiena. Fiziskās sagatavotības un ledus treniņi jau ikdiena. Otrā nodarbība ar sporta psihologu izvēršanas smieklu vētrā, bet spējam sakoncentrēties un apgūt jaunas iemaņas darbā ar stresu. Tiek izteikti minējumi, kādi Latvijas olimpisko spēļu dalībnieki būs ciemos nākamajā dienā. Tiek gaidīti pludmales volejbolisti. Vai tā tiešām būs?

Ceturtdiena. Lieki piebilst, ka visi treniņi šajā dienā nespēj stāvēt klāt sarunai ar divām burvīgām dāmām – Liene Jansone un Aija Klakocka (dzimusi Brumermane), kuras Latvijas basketbola un vispār sporta vēstures grāmatā “sarakstījušas milzīgu nodaļu ar lielo burtu”. Tikšanās pirmajā daļā ar aizrautību jaunieši klausījās stāstos par sportista dzīvi, emocijās par Olimpiskām spēlēm un padomos savu mērķu sasniegšanā. Otrajā daļā uz ledus sacentās Lienes komanda pret Aijas komandu. Kura komanda uzvarēja? … :)

Piektdiena. Esam stipri! Esam izturīgi! Tiek spēlēts futbols un volejbols. Brīvāks režīms ledus treniņos. Un ne tik nopietna teorētiskā nodarbība. Viss? Protams, ka nē! Kā tad bez tradicionālās virtuļu ballītes! Ar to allaž noslēdzam cītīgi nostrādāto nedēļu. Nevar nepieminēt arī LKA balvas pasniegšanu Aleksandram, kas visčaklāk strādājis vasarā – MALACIS!

Paldies visiem par dalību! Paldies Frančeskas ģimenei par rudens vitamīniem un Aleksandra ģimenei par Gardo arbūzi! Paldies treneriem!

Vislielākā balva treneriem par darbu ir lai gan nogurušās, bet apmierinātās jauniešu sejas! :)

Bildes no treniņiem sadaļā “Galerija”.

 


No Comments

Leave a comment