MILZU! Izaicinājuma kauss junioriem jau sestdien!

No Tags | Jaunumi | MILZU! Izaicinājuma kauss junioriem jau sestdien! nav komentāru

Jau pēc 2 dienām sāksies MILZU! Izaicinājuma kauss junioriem! Tajā juniori piesakās individuāli un tiek sadalīti komandās, ņemot vērā “reitingu”, bet pirmajos posmos arī faktu, ka daļa no junioriem ir pretendenti uz Jaunatnes Olimpisko spēļu izlasi. Kopā sezonā ir septiņi posmi un jaunieši vāc punktus tajos kopumā, lai noteiktu veiksmīgākos kopvērtējumā.

Pirmajā posmā startēs 6 komandas. Dalībnieku vidū gan meiteņu un puišu junioru izlases spēlētāji, gan Jaunatnes Olimpisko spēļu izlases pretendenti, gan citi juniori ar lielāku un ne tik lielu pieredzi.

Spēļu_grafiks

Debijas reize šajās sacensībās Eduardam un Laumai. Eduards spēlēs kopā ar Annu un abi ir pretendenti uz izlases komandu, kura dosies uz Jaunatnes Olimpiskām spēlēm 2020.gadā. Savukārt, Lauma, kura nāk no hokeja lielģimenes, spēlēs kopā ar Reini, kura ģimenei hokejs arī ir ļoti tuvs.

Tā kā juniori izrādījuši lielu interesi šajā sezonā, tad visticamāk 19.oktobra posms tiks pārcelts uz citu dienu!

Informācija par turnīru

Pagājušā sezonā veiksmīgākie kopvērtējumā meitenēm bija Ērika Patrīcija Bitmete, Katrīna Gaidule un Anna Lasmane, bet puišiem – Krišs Vonda, Roberts Reinis Buncis un Ričards Vonda.

Paldies mūsu atbalstītājiem MILZU!, Latvijas Kērlinga asociācijai, Kērlinga hallei un Venden!

 

Sporta klubs “OB”

 

 

 


No Comments

Leave a comment