Noslēdzies MILZU! Izaicinājuma kausa 1.posms

No Tags | Jaunumi | Noslēdzies MILZU! Izaicinājuma kausa 1.posms nav komentāru

Sestdien bija nepieciešama puse dienas, neskatoties uz dažu dalībnieku dalības atcelšanu slimības dēļ, lai noskaidrotu MILZU! Izaicinājuma kausa 1.posma veiksmīgākos. Par tiem kļuva Elīza Stabulniece un Roberts Reinis Buncis – APSVEICAM! Otrās vietas ieguvējs tika noskaidrots pēdējā spēlē starp Annu Frančesku Gusti / Deividu Jēkabsonu un Katrīnu Gaiduli / Agati Regžu. Ar lielu pārsvaru par uzvarētājiem kļuva Anna Frančeska Guste / Deivids Jēkabsons.

Debijas reize šajās sacensības Laumai Rēdlihai, Agatei Regžai un Eduardam Seļiverstovam. Ja Eduardam sacensības nav sveša lieta un viņš jau regulāri piedalās dažādos turnīros komandas TKK/Zass sastāvā. Tad Laumai un Agatei šīs bija tikai otrās sacensības un pavisam neierastā disciplīnā. Taču ar ļoti labiem partneriem ieguva attiecīgi 3.vietu Lauma Rēdliha / Reinis Jučers un 4.vietu Katrīna Gaidule / Agate Regža. Liels paldies Katrīnai un Reinim par pacietību un atbalstu!

Savukārt ne tik veiksmīgs izvērtās šis posms 5.vietas ieguvējiem Ērikai Patrīcijai Bitmetei / Ričardam Vondam, kas tika pie vienas uzvaras, un 6.vietas ieguvējiem Annai Lasmanei / Eduardam Seļiverstovam, kas savas uzvaras noteikti iegūs nākamajā posmā.

Visprecīzāk LSD metienus šoreiz veica Anna Frančeska Guste. Trīs metienu kopsummā 51.5 cm.

Kopvērtējums pēc 1.posma

1.posma spēļu rezultāti

Šajā sezonā katrā posmā divām labākajām komandām balvas no mūsu atbalstītāja MILZU! Šoreiz pie tām tika Elīza Stabulniece / Roberts Reinis Buncis un Anna Frančeska Guste / Deivids Jēkabsons.

Nākamā posma datums tiks precizēts un izziņots drīzumā!

MILZU! Izaicinājuma kauss notiek pateicoties MILZU!, Latvijas Kērlinga asociācijas, Kērlinga halles un VENDEN atbalstam!

 

Sporta klubs “OB”


No Comments

Leave a comment