Vēl atlikušas 10 dienas! Nenokavē!

No Tags | Jaunumi | Vēl atlikušas 10 dienas! Nenokavē! nav komentāru

Nu jau par tradīciju ir kļuvis RĪGAS ATKLĀTAIS ČEMPIONĀTS KĒRLINGĀ, kas ik gadu notiek novembra mēnesī. Pagājušā gadā par čempioniem kļuva RKK/Kāpostiņa sieviešu konkurencē un RKK/Rēdlihs vīriešu konkurencē.

Čempionāta mērķis ir noskaidrot labākās kērlinga komandas Rīgā un Latvijā. Katrai komandai, kura piedalīsies Rīgas čempionātā, ir garantētas divas spēles. Sacensības notiks saskaņā ar WCF (Pasaules Kērlinga Federācija) spēles un sacensību noteikumiem. Lūdzu ņemiet vērā arī grozījumus attiecībā uz slotu galvām! Jebkuras atkāpes no noteikumiem, kas saistītas ar pieteikto komandu skaitu, tiks izziņotas līdz spēļu sākumam.

Čempionāts norisināsies no 2019.gada 8.novembra (spēļu sākums atkarīgs no pieteikto komandu skaita) līdz 2019.gada 10.novembrim Kērlinga hallē Rīgā, Biķernieku ielā 121H.

Dalība bezmaksas!

Šobrīd dalību pieteikušas komandas sieviešu konkurencē :

  1. NICOLL/Regža
  2.  SKOB/Stabulniece
  3.  TKK/Bremane
  4. RKK/Kāpostiņa

Vīriešu konkurencē :

  1. SKOB/Regža
  2. TKK/Bremanis
  3. RKK/Rudzītis

Komandas vārdiskais pieteikums iesniedzams elektroniski līdz 2019.gada 10.oktobrim pulksten 16:00, nosūtot uz e-pastu: info@kerlingahalle.lv. Lūdzu aizpildiet komandas pieteikuma veidlapa un iesniedziet parakstītu līdz spēļu sākumam.

Sīkāka informācija – info@kerlingahalle.lv vai pa tālruni 27748444. Ar sacensību nolikumu var iepazīties .

Pateicamies  RĪGAS DOMES IZGLĪTĪBAS, KULTŪRAS UN SPORTA DEPARTAMENTAM par atbalstu un līdzdalību turnīra organizēšanā.


No Comments

Leave a comment