MILZU! Izaicinājuma kausa junioriem 3.posms noslēdzies!

No Tags | Jaunumi | MILZU! Izaicinājuma kausa junioriem 3.posms noslēdzies! nav komentāru

Brīvdienās tika izspēlēts MILZU! Izaicinājuma kausa junioriem 3.posms. Nepārspēti šajā reizē bija Katrīna Gaidule un Roberts Reinis Buncis – APSVEICAM! Uzvarētājiem pieder arī labākais LSD rādītājs. Savukārt, lai noskaidrotu otrās līdz ceturtās vietas ieguvējus, bija nepieciešams ņemt vērā papildus rādītāju un līdz ar to pie gardajām balvām tika Lauma Rēdliha un Krišs Vonda. Trešā vieta attiecīgi Elīzai Stabulniecei un Anna Lasmanei.

Spēļu_rezultāti_3.posms

Pēc trešā posma kopvērtējumā vadībā meiteņu konkurencē ir joprojām Elīza Stabulniece ar 20 punktiem, otrā vieta Laumai Rēdlihai ar 14 punktiem, bet trešā vietā šobrīd Katrīnai Gaidulei ar 11 punktiem. Savukārt puišu konkurencē vadībā pārliecinoši Roberts Reinis Buncis ar 26 punktiem (maksimālais punktu skaits, uzvaras visos trīs posmos), otrajā vietā Ričards Vonda ar 11 punktiem, bet trešais Reinis Jučers ar 10 punktiem. Tā kā priekšā vēl 4 posmi, tad viss var mainīties un pat posmā gūtam punktam var būt liela nozīme kopvērtējumā.

Kopvērtējums_pēc_3.posma

Jau var pieteikties uz MILZU! Izaicinājuma kausa ceturto posmu, kas notiks 21.decembrī. Ņemot vērā, ka vietu skaits posmā būs ierobežots, dalībnieki tiks apstiprināti to pieteikšanās secībā!

Informācija par nākamiem posmiem

Turnīru atbalsta MILZU!, Latvijas Kērlinga asociācija, Kērlinga halle un VENDEN!


No Comments

Leave a comment