Nedēļas nogalē Amatieru līgas 7.posms

No Tags | Jaunumi | Nedēļas nogalē Amatieru līgas 7.posms nav komentāru

Pirms Latvijas čempionāta sievietēm un vīriešiem vēl pēdējās sacensības – Amatieru līgas 7.posms. Sestdien un svētdien komandas no Latvijas un Lietuvas sacentīsies par punktiem Amatieru līgas kopvērtējumā un individuālajā vērtējumā. No Lietuvas būs atbraukušas krāt sacensību pieredzi dāmu komanda SLYDIS un VIKA. Abas komandas gatavojas Lietuvas čempionātam sievietēm, kas pie mums Kērlinga hallē norisināsies no 11. līdz 14.martam.

Uz ledus redzēsim arī mūsu komandas, kas gatavojas Latvijas čempionātam, kas notiks jau nākamnedēļ – LYB, NICOLL/Regža un SKOB/Stabulniece. Uz kādu laiku pazudušā junioru komanda Putukrējuma brīnums ir atgriezusies un savas spēles aizvadīs sestdien. Bet svētdien uz ledus redzēsim citu junioru komandu – TKK/Zass. Vai viņi spēs uzvarēt Latvijas čempionātā junioriem pagājušā gada čempionus? To noskaidrosim maija sākumā, bet šobrīd varam vērot viņu izaugsmi Amatieru līgas posmos.

Nu jau ierasts redzēt arī Ventspils komandu VKK/Millere, kuras gatavojas savai debijai Pasaules čempionātā senioriem dāmām. Un, protams, neiztikt bez komandām – Versija, DEMO un KK Rīga.

Spēļu_grafiks

Kopvērtējums uz 30.12.2019.

Sīkāka informācija par Amatieru līgu šeit

Negaidi un piesakies, jo vietu skaits kā allaž ierobežots!

Foto : Zigismunds Zālmanis


No Comments

Leave a comment