Šogad labākie S.Jeske un R.Jučers!

No Tags | Jaunumi | Šogad labākie S.Jeske un R.Jučers! nav komentāru

Ceturtajā Kērlinga halles individuālajā čempionātā kērlingā labākie Sabīne Jeske un Reinis Jučers – APSVEICAM!

Vispirms dalībnieki aizvadīja 3 sesijas kvalifikācijas kārtā. Tālāk cīņu fināla kārtā vēl papildus divās sesijās turpināja 10 veiksmīgākie dalībnieki. Šogad bija nepieciešams 41 punkts, lai turpinātu dalību čempionātā.

Kvalifikācijas kārtā jau tika noskaidrots vietu sadalījums dāmām, jo tikai Sabīnei Jeskei izdevās iegūt pietiekamu punktu skaitu (44), lai piedalītos arī fināla kārtas sesijās. Otrā vieta punkta attālumā no fināla kārtas Anitai Pētersonei (40), bet trešā vieta un labākā vieta juniorēm Annai Frančeskai Gustei (37).

Kungiem cīņa izvērtās spraigāka un fināla kārtā tika 9 dalībnieki. Pirmā sesija veiksmīgāka izvērtās Ansim, bet otrā savukārt Reinim Jučeram, līdz ar to viņam izdevās noturēt iekrāto pārsvaru kvalifikācijas kārtā un pelnīti kļūt šogad par čempionu ar 96 punktiem! Reinim pieder arī labākais rādītājs vienas sesijas ietvaros – 25 punkti! Ansis Regža (91) attiecīgi ierindojās otrajā vietā. Bet trešajā vietā Aivars Purmalis (82), kuram izdevās pacelties no dalītas 5./6.vietas, ceturtajā vietā atstājot pagājušā gada čempionu Didzi Pētersonu (74). Augstā 5.vieta Viktoram Vasevičam (73), kas kērlingu spēlēt uzsācis nesen, apgūstot to “Pieaugušo apmācības” nodarbībās.

Rezultāti

Iepriekšējo sezonu uzvarētāji sieviešu un vīriešu konkurencē :

2017 – Evita Regža, Sanita Saulgrieze un Sabīne Jeske. Kārlis Smilga, Ansis Regža un Jānis Rēdlihs.

2018 – Evita Regža, Sanita Saulgrieze un Katrīna Gaidule. Modris Vītoliņš, Raimonds Vaivods un Edgars Linužs.

2019 – Anna Frančeska Guste, Sanita Saulgrieze un Elīza Stabulniece. Didzis Pētersons, Deivids Jēkabsons un Jānis Rudzītis.

Paldies visiem dalībniekiem par jauko gaisotni gan uz ledus, gan ārpus tā! Paldies par raito tiesāšanu!

Vēlreiz apsveicam uzvarētājus un tiekamies nākamajā sezonā!

Sporta klubs “OB”

 


No Comments

Leave a comment