Noslēdzies jau 6.posms MILZU! Izaicinājuma kausā junioriem!

No Tags | Jaunumi | Noslēdzies jau 6.posms MILZU! Izaicinājuma kausā junioriem! nav komentāru

Sestdien notika MILZU! Izaicinājuma kausa junioriem 6.posms. No rīta labā noskaņojumā ieradās divas jaunietes un paziņoja, ka ir ieradušās, lai uzvarētu. Uzminiet, kas uzvarēja? Jā, tieši viņas – Ērika Patrīcija Bitmete un Anna Lasmane – APSVEICAM! Meitenes guva uzvaras visas 3 spēlēs, līdz ar to pelnīti tiek arī pie posma uzvarētāja goda. Otrās vietas ieguvējiem Laumai Rēdlihai un Robertam Reinim Buncim pieder labākais LSD rādītājs kopsummā. Liels prieks redzēt atkal šajā turnīrā bija Zani un Krišjāni, kuriem šoreiz 3.vieta.

Spēļu_rezultāti_6.posms

Pēc sestā posma kopvērtējumā meiteņu konkurencē šobrīd vadībā Lauma Rēdliha, bet Elīza Stabulniece 2.vietā. Katrīna Gaidule joprojām 3.vietā. Arī nākamās meitenes ir gana tuvu, lai pēc veiksmīg posma varētu vēl pacīnīties par vietu labāko trijniekā kopvērtējumā.

Savukārt puišu konkurencē vadībā pārliecinoši joprojām Roberts Reinis Buncis ar 38 punktiem (uzvaras trīs pirmajos posmos no pieciem) un neizskatās, ka kāds to varētu mainīt. Pagaidām otrajā vietā Ričards Vonda ar 11 punktiem, bet trešais Reinis Jučers ar 10 punktiem. Bet turpat ir arī 4.-7.vietā esošie dalībnieki, kas pilnīgi noteikti pretendē uz vietu labāko trijniekā kopvērtējumā.

Kopvērtējums

Jau var pieteikties uz MILZU! Izaicinājuma kausa sesto posmu, kas notiks 28.martā. Vietu skaits posmā būs ierobežots, dalībnieki tiks apstiprināti to pieteikšanās secībā! Pieteikšanās līdz 20.martam.

Informācija par nākamiem posmiem

Turnīru atbalsta MILZU!, Latvijas Kērlinga asociācija, Kērlinga halle un VENDEN!

Informāciju sagatavoja

Sporta klubs “OB”


No Comments

Leave a comment