PURENN Latvian Mixed Doubles Grand Prix

No Tags | Jaunumi | PURENN Latvian Mixed Doubles Grand Prix nav komentāru

Svētdien notiks pirmais posms PURENN Latvian Mixed Doubles Grand Prix. Lai gan citos posmos pieteikumu skaits ir lielāks nekā vietu skaits posmā un organizatoriem nāksies kādam atteikt, pirmais posms acīmredzot siltā rudens dēļ nebūs tik apmeklēts.

Taču uz ledus redzēsim nomināli spēcīgas komandas. D.Regža un A.Regža ir sacensību seriāla iepriekšējo sezonu uzvarētāji, vairākkārtēji Latvijas čempioni un ar lielu pieredzi WCT turnīros visā Eiropā. E.Barone un R.Gulbis ir jauna komanda, taču spēlētāji paši par sevi komentārus neprasa. Evelīna ir Latvijas meiteņu junioru izlases skips, kurām izdevies pirmo reizi Latvijas kērlinga vēsturē izcīnīt tiesības startēt Pasaules junioru čempionāta A divīzijā. Savukārt Ritvars ir vairākkārtējs Latvijas čempions vīriešiem un vairāku Eiropas un Pasaules čempionātu dalībnieks arī jaukto pāru disciplīnā. D.Barone un A.Veidemanis ir šobrīd Latvijas izlase jauktiem pāriem, Eiropas un Pasaules čempionātu dalībnieki. Savukārt S.Saulgriezi un J.Rēdlihu varam redzēt ikvienā kērlinga turnīrā, izņēmums nav arī šis. Pagājušā sezonā veiksmīgs starts Latvian Mixed Doubles Grand Prix rezultējās ar godalgoto 3.vietu kopvērtējumā!

Komandas aizvadīs apļa turnīru, pēc kura tad arī tiks sadalītas vietas, ņemot vērā iegūtos punktus, savstarpējo spēļu rezultātus un papildrādītāju.

Spēļu_grafiks

Latvian_MD_Grand_Prix_2020-21_info_LAT

Gaidām pieteikumus uz nākamiem posmiem! Spēlēt būs iespēja ikvienam gribētājam!


No Comments

Leave a comment