Z.Paulova un T.Paul no Čehijas uzvar WCT Latvian Mixed Doubles Curling Cup 2

No Tags | Jaunumi | Z.Paulova un T.Paul no Čehijas uzvar WCT Latvian Mixed Doubles Curling Cup 2 nav komentāru

Zuzana Paulová un Tomáš Paul no Čehijas šajā nedēļas nogalē kļuva pirmo reizi par uzvarētājiem WCT Latvian Mixed Doubles Curlin Cup 2, finālā uzvarot komandu no Igaunijas Marie Turmann un Harri Lill. Bet par trešās vietas ieguvēju kļuva pāris no Ungārijas – Ildikó Szekeres un György Nagy.
Pēc uzvaras Z.Paulová pateicās turnīra organizatoriem par turnīru, īpaši šajos grūtajos apstākļos un novērtēja ieguldīto darbu, kas nav redzams. Turnīrs bija baudāms no sākuma līdz galam. Daudz saspringtu spēļu, krītošs ledus un stabils mājas spēks ļāva saglabāt agresīvu spēles stilu, kas komandai patīk.
Sacensības WCT Latvian Mixed Doubles Curling Cup 2 ir iekļautas Latvijas Sporta federāciju padomes apstiprinātajā Starptautisko sporta sacensību sarakstā, kas var norisināties atbilstoši Ministru kabinetu noteikumiem un Izglītības un zinātnes ministrijas izstrādātajiem ieteikumiem starptautisko pasākumu rīkošanai.
Sacensības notika no 8.-11.aprīlim un tajā piedalījās 32 pāri no Latvijas, Igaunijas, Ungārijas, Spānijas un Čehijas.
No sākuma pāri tika sadalīti 4 grupās. Katras grupas labākās divas komandas turpināja cīņu ceturtdaļfinālā. Labāko astotniekā izdevās iekļūt arī 3 pāriem no Latvijas : Ievai Rudzītei/ Artim Zentelim, Dacei Regžai/ Ansim Regžam un Evelīnai Baronei/ Ritvaram Gulbim. Labāko rezultātu izdevās iegūt I.Rudzītei/A.Zentelim, zaudējot spēli par trešo vietu, bet augsto 6.vietu izcīnīja D.Regža/A.Regža.
Ar spēļu rezultātiem var iepazīties turnīra mājas lapā : http://www.kerlingahalle.lv/lmdcc
Paldies par atbalstu turnīra rīkošanā Latvijas Kērlinga asociācijai!
Sporta klubs “OB”

No Comments

Leave a comment