Pakalpojuma pieejamība saistībā ar Covid-19 ierobežojumiem

No Tags | Jaunumi | Pakalpojuma pieejamība saistībā ar Covid-19 ierobežojumiem nav komentāru

Sporta norises vietas apmeklējums iespējams TIKAI personām ar sadarbspējīgu vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu. Ārpus treniņa telpas visiem jālieto sejas maskas. Pirms treniņa aicinām dezinficēt akmeņu rokturus! Sporta norises vietas apmeklējuma laikā  iekštelpās jāievēro divu metru distance (izņemot sporta treniņa telpu, kurā notiek treniņprocess).

Sporta norises vietu nedrīkst apmeklēt personas:

  1. kurām konstatēta saslimšana ar Covid-19 un Slimību profilakses un kontroles centrs ir noteicis kā Covid-19 infekcijas slimības kontaktpersonu.
  2. kuras pēdējo 10 (desmit) kalendāro dienu laikā atgriezušās/iebraukušas Latvijā no valsts, uz kuru attiecināmi īpašie piesardzības un ierobežojošie pasākumi sakarā ar augstu saslimstību ar Covid-19 attiecīgajā valstī un ir bijis kontaktā ar Covid-19 saslimušajiem vai kontaktpesonām.
  3. kurām noteikta pašizolācija, mājas karantīna vai stingra karantīna.
  4. kurām ir akūtu elpceļu infekcijas simptomi (iesnas, klepus, rīkles iekaisums, paaugstināta ķermeņa temperatūra, elpošanas traucējumi).
  5. Treniņa dalībnieki apņemas nekavējoties informēt par ikviena treniņa dalībnieka veselības stāvokļa būtiskām (akūtām) izmaiņām.

Personas apņemas nekavējoties informēt par ikviena treniņa, komandas vai pasākuma dalībnieka veselības stāvokļa būtiskām (akūtām) izmaiņām. Personas ir informētas, ka par nepatiesu ziņu sniegšanu var saukt pie administratīvās atbildības vai kriminālatbildīgas.

 


No Comments

Leave a comment