Kaldvee/Lill uzvar WCT Latvian Mixed Doubles Curling Cup

No Tags | Jaunumi | Kaldvee/Lill uzvar WCT Latvian Mixed Doubles Curling Cup nav komentāru

Par WCT Latvian Mixed Doubles Curling Cup I sezonā 2021/2022 kļūst Marie Kaldvee un Harri Lill – APSVEICAM!

Kaldvee/Lill ļoti pārliecinoši sasniedza pusfinālu. Pusfinālā tikās ar komandu no Latvijas, kas kopā spēlēja pirmo reizi, Gaidule/Regža. Pēc 6.enda rezultāts jau bija 7:2 par labu Kaldvee/Lill. Lai gan Gaidule/Regža izdevās 7.endā tikt pie 2 punktiem, tomēr pēdējā endā neizveidojās “sapīt” spēli, lai varētu mēģināt nozagt atlikušos punktus. Finālā Kaldvee/Lill tikās ar Rudzīte/Zentelis. Liktenīgs izrādījās 6.ends, kurā Kaldvee/Lill nozaga 3 punktus, kurus atgūt mūsu komandai neizdevās. Kaldvee/Lill svinēja uzvaru ar 6:4

Pēc uzvaras Harri Lill komandas vārda teica, ka ir jauki pirms Olimpiskā kvalifikācijas turnīra spēlēt tuvu mājām. Tāpat no uzvarētājiem liels paldies visiem, kas iesaistīti turnīra organizēšanā, it īpaši paldies laika tiesnešiem, kas ir ļoti svarīga WCT tūres sastāvdaļa un vajadzētu vairāk turnīros spēlēšanu ar domāšanas laiku.

Bronzas spēlē tikās abas pašmāju komandas Gaidule/Regža un Barone/Gulbis. Pēc 6.enda Gaidule/Regža bija vadībā ar 7:3. Taču Barone/Gulbis izdevās paņemt 3 punktus un nozagt vēl vienu, lai uzvarētāju noskaidrotu ekstra endā. Pēc mērīšanās tuvāks centram izrādījās sarkanais akmens, līdz ar to uzvara Gaidule/Regža ar rezultātu 8:7.

Turnīru atbalsta Latvijas Kērlinga asociācija, Isostar Latvija.


No Comments

Leave a comment