PURENN LMDGP 4.POSMĀ UZVAR D.REGŽA / A.REGŽA

No Tags | Jaunumi | PURENN LMDGP 4.POSMĀ UZVAR D.REGŽA / A.REGŽA nav komentāru

Svētdien notika PURENN Latvian Mixed Doubles Grand Prix 4.posms un par uzvarētājiem kļuva Dace Regža un Ansis Regža – APSVEICAM!

Posmā piedalījās astoņas komandas, kas kā ierasts tika sadalītas 2 grupās. Nepārspēti palika Dace un Ansis, kas uzvarēja visās trīs spēlēs. Pirmajā spēlē jauktais pāris dominēja pār komandu R.Lubarte/D.Bērziņš. Arī ukraiņu duets K.Yakymets / M.Plesanka nespēja izrādīt pretestību un D.Regža/A.Regža guva pārliecinošu uzvaru. Fināla spēles pirmā daļa uz rezultāta dēļa pēc 3.enda bija līdzīga 3:3. Bet spēles otrajā daļā Dace un Ansis guva atlikušos punktus un Dainas / Arņa izcīnītais 1 punkts 7.endā vairs nespēja lauzt spēles gaitu.

Spēlē par trešo vietu tikās K.Yakymets/M.Plesanka un D.Zīle/R.Blaubuks. Ukraiņi dominēja un uzvara pār pretiniekiem ar rezultātu 12:1.

Šis posms bija debijas reize Dzintaram Bērziņam – novēlam degsmi arī turpmāk!

Vietu sadalījums otrajā posmā :

Vieta Komanda Pukti posmā Vidējais
reitings
Punkti kopā*
1 D.Regža / A.Regža 15 6,688 100
2 D.Barone / A.Veidemanis 10 67
3 K.Yakymets / M.Plesanka 8 54
4 D.Zīle / R.Blaubuks 6 40
5 R.Lubarte / D.Bērziņš 4 27
6 Z.Priste-Vonda / J.Vonda 3 20
7 S.Saulgrieze / J.Rēdlihs 2 13
8 T.Hlyvka / V.Marchenko 1 7

4_posms_LMDGP_2021-22_Results

Ar uzvaru šajā posmā D.Regža/A.Regža arī kopvērtējumā ierindojas pagaidām 1.vietā, par 2 punktiem apsteidzot E.Regža/R.Freidensons. Trešajā vietā šobrīd K.Yakymets/M.Plesanka, bet ceturtie R.Lubarte/A.Veidemanis.

LMDGP_kopvertejums

Nākamais posms notiks š.g. 6.februārī. Posmā brīvu vietu nav. Komandas, kas vēlas patrenēties, var pieteikties uz treniņa spēlēm pēc tāda paša formāta uz 5.februāri.

Sacensības notika zaļajā režīmā bez skatītājiem, ievērojot valstī noteiktos epidemioloģiskās drošības ierobežojumus un prasības.

Sacensību seriālu atbalsta PURENN Latvia un Latvijas Kērlinga asociācija.

 

Sporta klubs “OB”

 


No Comments

Leave a comment