PURENN LMD GP 5.posmā uzvar E.Regža / R.Freidensons

No Tags | Jaunumi | PURENN LMD GP 5.posmā uzvar E.Regža / R.Freidensons nav komentāru

Svētdien notika PURENN Latvian Mixed Doubles Grand Prix 5.posms un par uzvarētājiem kļuva Evita Regža un Renārs Freidensons – APSVEICAM!

Posmā piedalījās astoņas komandas, kas kā ierasts tika sadalītas 2 grupās. Nepārspēti palika Evita un Renārs, kas uzvarēja visās trīs spēlēs otro reizi šajā sezonā. Pirmajā spēlē jauktais pāris, zaudējot tikai vienu endu pretiniekiem, dominēja pār komandu M.Jurkute/P.Rymeikis, kuri iepriekšējā nedēļas nogalē kļuva par Lietuvas čempioniem. Arī duets R.Lubarte/A.Baranovskis nespēja izrādīt pretestību un E.Regža/R.Freidensons guva pārliecinošu uzvaru. Fināla spēle izvērtās spraiga un bija jāmet pēdējais akmens, lai noskaidrotu spēles uzvarētāju. Nogādājot akmeni četrās pēdās, Evita un Renārs kļūst par 5.posma uzvarētājiem, otrā vietā atstājot Santu un Reini.

Spēlē par trešo vietu tikās M.Jurkute/P.Rymeikis un M.Seļiverstova/E.Seļiverstovs. Spēle ritēja līdzīgi un Marijai ar Eduardu vēl bija iespēja izlīdzināt rezultātu, lai spēlētu ekstra endu. Diemžēl pēdējais akmens neaizslīd līdz nepieciešamai atzīmei un trešo vietu iegūst Mintaute un Paulius no Lietuvas.

Šis posms bija pēdējais pirms Latvijas kērlinga čempionāta jauktiem pāriem – novēlam visiem veiksmi un labus akmeņus!

Vietu sadalījums otrajā posmā :

Vieta Komanda Pukti posmā Vidējais
reitings
Punkti kopā*
1 E.Regža / R.Freidensons 15 5,313 80
2 S.Blumberga-Bērziņa / R.Jučers 10 53
3 M.Jurkute / P.Rymeikis 8 43
4 M.Seļiverstova / E.Seļiverstovs 6 32
5 S.Jeske / S.Buholcs 4 21
6 R.Lubarte / A.Baranovskis 3 16
7 S.Saulgrieze / J.Rēdlihs 2 11
8 D.Regža / R.Blaubuks 1 5

5_posms_LMDGP_2021-22_Results

Ar uzvaru šajā posmā D.Regža/A.Regža arī kopvērtējumā atkal ierindojas pagaidām 1.vietā, apsteidzot D.Regža/A.Regža. Trešajā vietā šobrīd K.Yakymets/M.Plesanka, bet ceturtie M.Seļiverstova/E.Seļiverstovs.

LMDGP_kopvertejums

Nākamais posms notiks š.g. 6.martā. Gaidām pieteikumus.

Sacensības notiek zaļajā režīmā bez skatītājiem, ievērojot valstī noteiktos epidemioloģiskās drošības ierobežojumus un prasības.

Sacensību seriālu atbalsta PURENN Latvia un Latvijas Kērlinga asociācija.

 

Sporta klubs “OB”

 

 

 


No Comments

Leave a comment