PURENN LMD GP 6.posmā uzvar Saulgrieze/Rēdlihs

No Tags | Jaunumi | PURENN LMD GP 6.posmā uzvar Saulgrieze/Rēdlihs nav komentāru

Svētdien notika PURENN Latvian Mixed Doubles Grand Prix 6.posms un par uzvarētājiem kļuva Sanita Saulgrieze un Jānis Rēdlihs – APSVEICAM!

Posmā piedalījās astoņas komandas, kas kā ierasts tika sadalītas 2 grupās. Nepārspēti palika Sanita un Jānis, kas uzvarēja visās trīs spēlēs pirmo reizi šajā sezonā. Pirmajā spēlē jauktais pāris tikai ar vienu punktu uzvarēja duetu no Lietuvas Janulevičiūte/D.Ramažauskas. Otrajā spēlē arī tikai ar viena punkta starpību tika gūta uzvara pār D.Zīle/R.Blaubuks. Fināla spēlē ar pārliecinošu rezultātu Sanita un Jānis kļuva par 6.posma uzvarētājiem, otrā vietā atstājot Zandu un Jāni.

Spēlē par trešo vietu tikās D.Regža/A.Regža un M.Seļiverstova/E.Seļiverstovs. Marija un Eduards nespēja noturēt 3.endā iegūto 3 punktu pārsvaru. Dace un Ansis guva punktus atlikušajos piecos endos un ieguva 3.vietu šajā posmā.

Vietu sadalījums sestajā posmā :

Vieta Komanda Pukti posmā Vidējais
reitings
Punkti kopā*
1 S.Saulgrieze / J.Rēdlihs 15 4,625 69
2 Z.Priste-Vonda / J.Vonda 10 46
3 D.Regža / A.Regža 8 37
4 M.Seļiverstova / E.Seļiverstovs 6 28
5 D.Zīle/ R.Blaubuks 4 19
6 S.Pālena-Rozentāle / D.Usenko 3 14
7 L.Janulevičiūte / D.Ramažauskas 2 9
8 N.Shilova / M.Junevičius 1 5

Ar uzvaru šajā posmā S.Saulgrieze/J.Rēdlihs kopvērtējumā paceļas uz 3.vietu. Pirmās divas vietas kopvērtējumā paliek nemainīgas, bet ceturto vietu saglabā M.Seļiverstova/E.Seļiverstovs, apdzenot K.Yakymets/M.Plesanka. Diemžēl ukraiņu duetam nebūs vairs iespēju iegūt punktus šajā sezonā.

6_posms_LMDGP_2021-22_Results

LMDGP_kopvertejums

Noslēdzošais posms notiks š.g. 3.aprīlī. Gaidām pieteikumus.

Sacensības notiek zaļajā režīmā bez skatītājiem, ievērojot valstī noteiktos epidemioloģiskās drošības ierobežojumus un prasības.

Sacensību seriālu atbalsta PURENN Latvia un Latvijas Kērlinga asociācija.

 

Sporta klubs “OB”


No Comments

Leave a comment