PURENN LMD GP 7.posmā un kopvērtējumā uzvar Regža/Freidensons

No Tags | Jaunumi | PURENN LMD GP 7.posmā un kopvērtējumā uzvar Regža/Freidensons nav komentāru

Svētdien notika PURENN Latvian Mixed Doubles Grand Prix noslēdzošais 7.posms un par uzvarētājiem kļuva Evita Regža un Renārs Freidensons – APSVEICAM! Evita un Renārs kļuva arī par sezonas uzvarētājiem kopvērtējumā!

Posmā piedalījās astoņas komandas, kas kā ierasts tika sadalītas 2 grupās. Nepārspēti palika Evita un Renārs, kas uzvarēja visās trīs spēlēs pirmo reizi šajā sezonā. Pirmajā spēlē jauktais pāris tikai ar vienu punktu uzvarēja pagājušā posma uzvarētājus Saulgrieze/Rēdlihs. Otrajā spēlē, dominējot otrajā spēles daļā, tika gūta uzvara pār kaimiņvalsts pāri Rykove/Rykov. Bet fināla spēlē uzvarēja kopvērtējuma sāncenšus un iepriekšējo sezonu līderus D.Regža/A.Regža.

Spēlē par trešo vietu tikās D.Barone/A.Veidemanis un M.Jurkute/P.Rymeikis, kas reizē spēlēja arī par 4.vietu sezonas kopvērtējumā. Uzvaru guva kaimiņi un līdz ar to arī 4.vietu sezonas kopvērtējumā.

Vietu sadalījums septītajā posmā :

Vieta Komanda Pukti posmā Vidējais
reitings
Punkti kopā*
1 E.Regža / R.Freidensons 15 7,688 115
2 D.Regža / A.Regža 10 77
3 M.Jurkute / P.Rymeikis 8 62
4 D.Barone / A.Veidemanis 6 46
5 A.Rykove / K.Rykov 4 31
6 S.Saulgrieze / J.Rēdlihs 3 23
7 D.Zīle / R.Blaubuks 2 15
8 R.Lubarte / A.Baranovskis 1 8

7_posms_LMDGP_2021-22_Results

Kā jau minēts, šis bija noslēdzošais posms un pirmo reizi mums ir cits kopvērtējuma uzvarētājs – E.Regža/R.Freidensons. Otrajā vietā paliek iepriekšējo sezonu līderi D.Regža/A.Regža. Trešo vietu kopvērtējuma izdodas nosargāt S.Saulgrieze/J.Rēdlihs. Bet ceturto vietu pēdējā posmā izcīna duets no Lietuvas M.Jurkute/P.Rymeikis.

LMDGP_kopvertejums

Šajā sezonā kopumā piedalījās 28 komandas no Latvijas, Lietuvas un Ukrainas. Daži spēlētāji veiksmi izmēģināja ar vairākiem partneriem, bet citi piedzīvoja debiju šajā disciplīnā. Sakām paldies ikvienam dalībniekam un uz tikšanos 2022/2023 sezonā!

Sacensību seriālu atbalsta PURENN Latvia un Latvijas Kērlinga asociācija.

 

Sporta klubs “OB”

Kopvērtējumā 1.vieta E.Regža/R.Freidensons

Kopvērtējumā 2.vieta D.Regža/A.Regža

Kopvērtējuma 3.vieta S.Saulgrieze/J.Rēdlihs

Kopvērtējumā 4.vieta M.Jurkute/P.Rymeikis

 


No Comments

Leave a comment