Igauņi uzvar WCT Latvian Mixed Doubles Curling Cup II

No Tags | Jaunumi | Igauņi uzvar WCT Latvian Mixed Doubles Curling Cup II nav komentāru

Karoliine Kaare un Harri Lill uzvar WCT Latvian Mixed Doubles Curling Cup II – APSVEICAM!

Turnīrā piedalījās komandas no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Čehijas, Slovākijas un Beļģijas. Komandas tika sadalītas 4 grupās un 2 labākās komandas no katras grupas turpināja cīņu tālāk par goda pjedestālu.

Kaare un Lill grupas spēles pabeidza ar divām uzvarām un vienu zaudējumu pret Latvijas komandu L.Avena/A.Avotiņš. Ceturtdaļfinālā tika svinēta uzvara pār lietuviešu duetu A.Rykove/K.Rykov. Pusfinālā igauņi, nozogot 1 punktu 4.endā un 2 punktus 5.endā, nosargāja pārsvaru pār Latvijas komandu D.Barone/A.Veidemanis. Fināla spēle pret Čehijas izlasi ritēja līdzīgi, līdz 7.enda pēdējā metienā Čehijas kērlingisti pieļāva lielu kļūdu, kas ļāva igauņiem viegli iegūt 5 punktus un svinēt uzvaru.

Harri Lill pēc fināla spēles atzina, ka ledus bijis labākais, uz kāda pēdējos divus gadus viņš Rīgā spēlējis. Tāpat pateicās par turnīra organizēšanu un uzmundrināja jaunos Čehijas kērlingistus, aicinot skatīties nākotnē un aizmirst par sliktiem metieniem, kādi reizi pa reizei atgadās.

Spēle par trešo vietu beidzās 4 endos ar D.Barone/A.Veidemanis uzvaru. Šī diemžēl nebija veiksmīga diena otram duetam no Latvijas I.Rudzīte/A.Zentelis. Pēc kārtējiem zaudētiem punktiem 4.endā Ieva un Artis atzina Dainas un Arņa uzvaru.

Rezultāti

Turnīra mājas lapa: http://www.kerlingahalle.lv/lmdcc

Paldies par finansiālu atbalstu Latvijas Kērlinga asociācijai un atbalstu Isostar (Intervals Latvija) un RIJA VEF hotel.

Sporta klubs “OB”


No Comments

Leave a comment