MOCHI Latvian Mixed Doubles Grand Prix svētku nedēļā

No Tags | Jaunumi | MOCHI Latvian Mixed Doubles Grand Prix svētku nedēļā nav komentāru

Svētdien tiks aizvadīts jau trešais MOCHI Latvian Mixed Doubles Grand Prix posms. Kā ierasts tajā piedalīsies 8 jauktie pāri. Šajā reizē komandas tikai no Latvijas, izņemot īpašu ārzemju viesi – Pasaules junioru čempionu 2012.gadā – Parker Konschuh no Kanādas.

Šis posms ļoti ģimenisks kā jau patriotu nedēļā pienākas. Uz ledus redzēsim gandrīz visus Regžu ģimenes pārstāvjus 3 paaudzēs. Tāpat piedalīsies Jānis Rēdlihs ar mazmeitu Laumu un māsa ar brāli – Marija un Eduards. Un viņiem pa vidu Dace ar Robertu un Rasa ar Dzintaru, kuri šādā sastāvā šajā turnīru seriālā piedalīsies pirmo reizi.

2022-11-20 schedule

Posma uzvarētāji tiks pie garšīgiem japāņu saldumiem MOCHI. Deserts nāk no uzlecošās saules zemes. Produkts, kas tika radīts jau 300.gadā pirms mūsu ēras, pārsteidz ar savu bagātīgo garšu, neticami gardu pildījumu, un iepriecina ar daudzveidīgām krāsām un formām – Mochi.

Latvian_MD_Grand_Prix_2022-23_info_LAT

Pateicoties 2.posma bagātīgajam punktu devumam, kopvērtējuma līderi šobrīd ir Katrīna Gaidule un Roberts Reinis Buncis. Otrajā vietā ir Lietuvas čempioni Mintaute Jurkute un Paulius Rymeikis, bet trešie ir ukraiņi A.Kotova un E.Nikolov. Tā kā priekšā vēl 5 posmi, tad komandu izkārtojums kopvērtējumā noteikti mainīsies.

LMDGP_kopvērtējums pēc 2 posmiem

Turnīru atbalsta Latvijas Kērlinga asociācija un MOCHI.

Sporta klubs “OB”


No Comments

Leave a comment