WCT Latvian Mixed Doubles Curling Cup šonedēļ!

No Tags | Jaunumi | WCT Latvian Mixed Doubles Curling Cup šonedēļ! nav komentāru

Šonedēļ notiks pirmais World Curling Tour turnīrs jauktiem pāriem WCT Latvian Mixed Doubles Curling Cup. Turnīrā piedalīsies komandas no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas un Norvēģijas. Komandas ir sadalītas divās grupās, kur aizvadīs apļa turnīru. Svētdien cīņu ceturtdaļfinālā turpinās katras grupas 3 labākās komandas.

No Latvijas duetiem par pretendentiem uz vietu labāko astotniekā noteikti jāmin Dace Regža un Ansis Regža, kuriem ir liela pieredze gan Pasaules un Eiropas čempionātos, gan neskaitāmos World Curling Tour posmos citur Eiropā. Tāpat ceram ieraudzīt Dainu Baroni, kurai šis būs pēdējais starts pirms Pasaules čempionāta kvalifikācijas jauktiem pāriem, un kura šoreiz spēlēs kopā ar Robertu Reini Bunci. Kā arī svētdien uz ledus cīņā par augstākām vietām varētu ieraudzīt Evitu Regžu un Renāru Freidensonu, kuru bagāžā arī ir dalība Pasaules čempionātā šajā disciplīnā. Tāpat arī ceram ieraudzīt citus pārus no Latvijas cīņā par spēlēm ceturtdaļfinālā.
No ārzemju komandām jāatzīmē Lietuvas čempionu M.Jurkute un P.Rymeikis dalība turnīrā. Arī šim duetam līdzīgi kā Dainai Baronei šis būs noslēdzošais sagatavošanās turnīrs pirms Pasaules čempionāta kvalifikācijas jauktiem pāriem. Kā arī pāris no Norvēģijas Eirin Mesloe un Wilhelm Naess. Abi ir augsta līmeņa spēlētāji un jaukto komandu disciplīnā jau ieguvuši Pasaules čempionāta medaļu.
 Spēles klātienē var vērot Kērlinga halles telpās Rīgā, Biķernieku ielā 121H. Ieeja ir bezmaksas. Laipni aicināts ikviens!
Pateicamies Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentam un Latvijas Kērlinga asociācijai par atbalstu!

No Comments

Leave a comment