Amatieru līgas 7.posms

No Tags | Jaunumi | Amatieru līgas 7.posms nav komentāru

Nedēļas nogalē tiks aizvadītas Amatieru līgas 7.posma spēles. Tajās piedalīsies komandas no Latvijas, Lietuvas un Ukrainas. Juniorus pārstāvēs tikai KKR/Gnutons komanda. Uz ledus redzēsim arī ratiņkērlinga komandu Alliance/Rožkova un senioru komandu team Kāpostiņa, Stone ladies un SKOB/Regža, tāpat arī sieviešu komandu KKR/Barone. Lietuvu pārstāvēs senioru komanda Slydis un dāmu vienība Kaunas CC. Savukārt Ukrainas krāsās spēlēs vājdzirdīgo dāmu un vīriešu komanda.

Katra komanda izspēlē 2 spēles un krāj punktus ne tikai komandu kopvērtējumā, bet arī individuālajā vērtējumā. Sezonas beigās notiek labāko sumināšana par visiem 10 posmiem kopā. Pagājušā sezonā par labāko komandu kļuva SKOB/Stabulniece.

Nākamais posms notiks 11. un 12.martā, un tam var pieteikties līdz 3.03.2023.

Amatieru līgas 5.posma spēļu grafiks

Informācija par Amatieru līgas posmiem 2022_2023

Pēc 5.posmiem vadībā atrodas vīriešu komanda SKOB/Regža. Otrajā vietā ir komanda KTT – dāmu un kungu savienība, kas kērlingu uzsākuši spēlēt pāris gadus atpakaļ. Savukārt trešajā vietā ir Lietuvas dāmas Slydis.

Savukārt individuālajā vērtējumā šobrīd ir Aivars Purmalis ar 24 punktiem. Viņam seko Jānis Rēdlihs ar 21 punktu un Dace Regža un Agate Regža ar 19 punktiem.

AL kopvērtējums pēc 5.posmiem

 


No Comments

Leave a comment