Brīvdienās tiks izspēlēts Amatieru līgas 2.posms

No Tags | Jaunumi | Brīvdienās tiks izspēlēts Amatieru līgas 2.posms nav komentāru

Brīvdienās tiks izspēlēts Amatieru līgas 2.posms.

Uz ledus redzēsim 8 komandas. Sestdien pēc pauzītes pirmajā posmā piedalīsies kā ierasts Elēnas Kāpostiņas vadītā komanda. Tāpat uz ledus redzēsim pēc ilgāka pārtraukuma komandu BERZ. Komanda KTT šoreiz spēlēs savā ierastajā sastāvā. Bet Agates Regžas vadītajā komandā SKOB/Regža jun. nelielas izmaiņas uz šo posmu.

Svētdienas spēles aizvadīs pagājušās sezonas uzvarētāji – Anša Regžas vadītā komanda SKOB/Regža M. Savukārt Evita Regža turpinās pārsteigt mūs ar sastāvu un uz ledus redzēsim vienus no jaunākajiem junioriem – laipni lūgta Adriana un Dominika. Un pēc debijas pagājušā posmā Aleksandrs Kaspriks kopā ar citiem pieaugušās apmācības dalībniekiem pirmo reizi startēs Amatieru līgā. Kā ceturtie svētdienas spēlēs aizvadīs komanda RKK Jāņa Rudzīša vadībā.

Amatieru_līgas_2.posma_spēļu_grafiks

Nākamais Amatieru līgas posms pēc kārtas otrais notiks 9.-10.12.2023. un tam ikviens četrinieks var pieteikties līdz 1.decembrim. Dalības maksa 100 EUR no komandas par 2 spēlēm. Var pieteikties uz vienu dienu (2 spēles) vai uz abām (4 spēles).

Amatieru līga 2023_2024


No Comments

Leave a comment